söndag 19 augusti 2018

Depend - 526

Igår var vi bjudna på bröllop, min mans brorsdotter gifte sig och det var fantastiskt fint allting. Det är en ära att få vara med på deras stora dag. Dock blev det rätt sent, så den här dagen har jag verkligen inte fått något gjort. Fast en besök av en gammal jobbarkompis livade upp mig lite grann.

Vad ska man ha på naglarna när man går på bröllop? Jo, självklart ska det ju passa ihop med klänningen och den jag skulle bära var svart med massor av blommor och blad (för en gång skull tänker jag visa ett foto av mig själv så ni får se vad jag hade att matcha med. Min äldste son föreslog något grönt matt och jag kom att tänka på en klar favorit från Depend. Ett lack som har nummer 526 och kom ut i förra höstens Club Style kollektion. Lacket är olivgrönt med guldskimmer och det torkar matt. Suveränt att jobba med. Två lager och ett extra lager med matt topplack för att det skulle hålla ordentligt är vad jag har.

Jag älskar det här lacket, det är så sjukt snyggt och stämde så bra ihop med vissa mörkare gröna partier på min klänning. Kände mig så himla fin.

Yesterday we were invited to a wedding, my husband's niece married and it was a wonderful day. It's an honor to be asked to participate on their big day. However, it became quite late, so I haven't gotten anything done today. Though a friend from an old workplace stopped by and that brightened my day. 

What should you wear on the nails when you go to a wedding? Of course, it should fit with the dress you will be wearing and the one I should wear was black with lots of flowers and leaves (for once, I will let you see a photo of myself so you'll see what I had to match with.) My eldest son suggested some green matte polish and I came to think of a favorite from Depend. A polish with number 526 that came out last fall in the Club Style collection. The polish is olive green with gold shimmer and it dries matte. Great to work with. Two layers and an extra layer of matet topcoat to keep nice longer is what I have on. 

I love this polish, it's so good looking and it worked so well together with some darker green parts on my dress. I felt really pretty. 


1 kommentar :

  1. Jättesnyggt, både naglarna klänningen och du! Roligt att få se en bild på dig dessutom!:)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!