fredag 24 augusti 2018

Depend 7 Day - Tropical Garden & All About Flowers

Pressutskick

Jag har överlevt första veckan i skolan! Oj vad mycket nytt och spännande. Och mycket svårt också. Jag vet ju med mig att grammatik inte är min starka sida och det är en hel del sånt, så det här kan bli extremt svårt för mig, men jag har nu bestämt mig för att sluta lägga till inte efter ordet kan. Det vill säga att jag kan istället för jag kan inte. Tänk vilken skillnad det gör att man inte lägger till det negativa ordet på slutet. I alla fall så är det en supertrevlig klass och allting känns mycket bra. Men så här trött i huvudet är det länge sedan jag var. På köksfronten går det också framåt. Målaren har varit här och påbörjat sitt jobb och på måndag kommer stenskivorna på plats.

En liten rolig sak som hänt den här veckan som jag faktiskt inte var helt medveten om förrän en kurskamrat påpekade det för mig är att jag lyckats måla naglarna i Region Kronobergs färger. RK är det landsting som ansvarar för vår utbildning. Första dagen fick vi en kasse med bl.a vattenflaska och lite bra att ha saker. När jag sedan kom till skolan med ny manikyr och en frågade om jag blev inspirerad av flaskan insåg jag att jag kanske omedvetet hade blivit det. Naglarna gjorde i alla fall succé.

Lacken jag använt mig av är Depend 7 Day Tropical Garden och All About Flowers från Floral Flow kollektionen. Tropical Garden är ett lime grönt krämlack och All About Flowers är magenta färgat krämlack. Bägge täcker på två lager och är mycket bra att jobba med. Den lilla enkla nail arten har jag gjort för hand med penseln i flaskan. Färgglatt och kul! Jag vill också tillägga att Tropical Garden är mer grönt i verkligheten än på bild.

Press Sample

I have survived the first week of school! Oh, how much new and exciting stuff. And very hard too. I know that grammar is not my strong side and there will be a lot of that, so this can be extremely difficult for me, but I've decided to stop adding not after the word can. That is, I can instead of I can not. Just think of the difference that little word can do by not adding something negative after it. In any case, my class seems to be a whole bunch of nice people and everything feels very good. But I'm so tired it's been a long time since I was this tired. And our kitchen remake is also moving forward. The painter has been here and started his job and on Monday the stone benchs will come in place.

Something quite fun happened this week, which I was not really aware of until a classmate pointed out that I managed to paint the nails in Region Kronoberg's colors. RK is the county council responsible for our education. The first day we recieved a bag full of useful things and among these a water bottle. When I came to the school with a new manicure someone asked if I was inspired by that bottle, I realized that I might have been unconsciously. In any case, the nails made a success.

The polishes I used is Depend 7 Day Tropical Garden and All About Flowers from the Floral Flow collection. Tropical Garden is a lime green cream and All About Flowers is a magenta colored cream. Both covers in two layers and are very good to work with. I have done the little simple nail art with the brush in the bottle. Colorful and fun! I also would like to point out that Tropical Garden is more green in reality than on my photos. 
2 kommentarer :

  1. Härlig manikyr! Och va kul att det känns bra efter första veckan. Har dock redan glömt bort vilken utbildning du skulle gå :(

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!