måndag 29 maj 2017

May Haul

Jag vet att jag skrev i mitt inlägg om Aprils Haul att nu blir det inget mer, men jag hade liksom glömt att jag redan hade beställt ett gäng lack från Beautyjoint, så jo det blir ett litet inlägg i Maj också. Nu är jag dock tämligen säker på att jag inte har några på ingång och jag ska försöka hålla mig i Juni. Har en massa andra utgifter i och med sonens student som borde gå före.

Av de lack jag beställde från Beautyjoint så är det faktiskt tre stycken som jag ägt tidigare, men ångrat att jag sålt. Lite klassiker från Milanis 3D lack och så några China Glaze som jag tyckte jag saknade i min samling.

I know that I wrote in my post of Aprils Haul that I hadn't bought anything else, but I had forgotten that I had already ordered a bunch of polishes from Beautyjoint, so it will be a small haul post in May as well. Now I'm pretty sure I don't have any more coming and I'll try to not buy anything in June. I have a lot of other expenses that month with my sons graduation that I guess is more important than buying more polishes. 

A couple of the polishes I ordered from Beautyjoint, is actually once that I owned earlier, but regretted that I sold. Some classic once from Milan's 3D collection and some China Glaze that I thought I missed in my collection.


Milani 3D Hi-Res, Cyberspace, Hi-Tech


China Glaze Scandalous Shenanigans, Ahoy, Dorothy, Who?


OPI Be Magentale With Me

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!