söndag 28 maj 2017

Depend - 525

pressutskick

Idag när jag skulle måla om mina naglar tog jag mig en titt bland lacken i Depends sommarkollektion In the Coral Reef och till min egen förvåning så fastnade blicken på ett väldigt neutralt lack med nummer 525.

Det här är ett beige/guldigt skimmer lack. Det kändes ganska skirt på första lagret, men jag tyckte att två lager räckte. Torktiden var bra och på bilderna har jag som vanligt topplack över.

Det här lacket sticker verkligen inte ut på naglarna, men är ändå så himla fint. Jag blev lite förvånande väldigt kär i lacket. Det känns lugnt och harmoniskt och även om det inte är ett lack som man kanske lägger märke till för att det är något extra så kände jag mig väldigt hemma i det här. En mycket trevlig nyans av neutralt lack som verkligen inte känns tråkig på naglarna. Helt klart tummen upp från mig.

press sample

Today, when I sat down to paint my nails, I took a look among the polishes in Depend's summer collection In the Coral Reef, and to my surprise, the one that caught my eyes was a very neutral polish with number 525.

This is a beige / goldish shimmer polish. It felt pretty sheer on the first layer, but I thought two were enough. The drying time was good and in the pictures I as usually have topcoat on.

This polish doesn't really make an noice on the nails, but is still so good. I was a little surprised by how much I like this polish. It feels calm and harmonious and although it's not a polish that others might take notice of because it's pretty low key I still felt very much at home in this. A very nice shade of neutral that really doesn't feel boring on the nails.  Thumbs up from me.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!