tisdag 2 maj 2017

Depend - 502

Pressutskick

Kan det faktiskt vara så att våren äntligen är på väg nu, jag hoppas det!

Idag visar jag i alla fall ett vårlack från Depend Eastern Fusion kollektionen och jag vill redan nu påpeka att det här är finare i verkligeheten än vad det är på mina bilder.

502 är ett havsblått nästan lite metallicaktigt lack. Bra formula och täcker på två lager. Torktiden var bra och på bilderna har jag topplack på. Som ni ser på bilderna så blir det en del penseldrag synliga i lacket, men dom är långt ifrån så framträdande i verkligheten som på mina bilder. Jag tycker faktiskt inte dom stör alls IRL.

Det här är en riktigt fin färg, egentligen skulle jag ha ett himmelsblått lack på mig enligt min man, men det här är mycket mer som ett medelhavsblått lack och jag fick en väldig längtan till sommaren när jag bar det faktiskt. Som sagt mycket finare i verkligheten än på bild.

Press sample

Could it actually be that spring is finally here. I hope so!

Since I wish for spring I will show you a springpolish from Depend today, This is from the Eastern Fusion collection and I want to point out that this is much nicer in reality than on my pictures.

502 is a sea blue almost metallic polish. Good formula and it covers in two layers. The drying time was good and I have topcoat over in the pictures. As you can see on my photos there are some very visable brush strokes in the polish, but they are far from as prominent in reality as in my pictures. I don't actually think they are bothering me at all IRL.

This is a really nice color, I was supposed to have a skyblue polish according to my husbands advice, but this is much more like a Mediterranean blue and I got some strong longing for the summer feelings when I wore this. That said remember that it's much finer in reality than in the pictures.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!