onsdag 3 maj 2017

China Glaze - Beach It Up

Pressutskick

Dagens lack är ett riktigt konstigt lack faktiskt. Beach It Up är från China Glaze vårkollektion Spring Fling och att beskriva det är lite knepigt, men i botten är det en typ av metallic i en beige/guldig ton. I det här lacket finns det sen både vanligt hexagonglitter och strängglitter.

Det var riktigt trevligt att jobba med och två lager räcker. Torktiden var också bra. På bilderna har jag topplack på.

Alltså det här är ett sånt där lack som jag normalt sett inte alls tycker om, men jag har faktiskt ingen aning om vad det är som gör att jag ändå gillar det här. Kanske för att det är så himla annorlunda mot lack jag normalt sett brukar trivas i. För det första så brukar jag ju börja springa när någon säger strängglitter och dessutom ett lack som blir lite skum yta på, men ändå inte är textur, ja då är det inget jag ens brukar prova. Och det kan jag ärligt säga att jag tror inte jag hade testat det här om det inte kommit som pressprov, så därför är jag ju extra glad över att jag inte missade det här skumma, men ändå riktigt fina lacket.

Det var dessutom väldigt svårt att fånga på bild på ett riktigt bra sätt, så jag tycker det är finare i verkligheten än på mina bilder.

Press Sample

Today's polish is a really weird one actually. Beach It Up is from China Glaze Spring Collection Spring Fling and to describe it is a bit tricky, but at the bottom it's a kind of metallic in a beige / gold tone. And then they have added some hexagone glitters and string glitters. 

It was really nice to work with and two layers were enough. The drying time was also good. In the pictures I have topcoat on.

So this is the kind of polish that I usually don't like at all, but I actually have no idea what it is that makes me like this. Maybe because it's so different to all of the other polishes that I usually enjoy wearing. First of all, I usually start running when someone says string glitter and then add a really strange surface, but not a textured one like sandpolishes, To be honest I don't think I would have tried this if it hadn't turned up in a box with press samples, so I'm so glad I didn't miss out on this shady but still really nice polish.

It was also very difficult to capture it's real beauty in a photo, so I think it's very much nicer in reality than on my pictures.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!