måndag 26 december 2016

Winter Nail Art Challenge - Red & Gold


Hoppas ni alla haft en riktigt fin jul, det har jag i alla fall haft. Tomten kom med böcker och sällskapsspel.

Idag är temat rött & guld. Ganska klassiska julfärger även om jag personligen har rött och silver i min gran. Jag har gjort en enkel med snygg gradient med hjälp av Pretty Serious Santa's Sunburn och Cirque Ica Valley.

Det må vara ett enkelt sätt att piffa till naglarna med en glittergradient, men jag måste säga att jag tycker att det är ett av de snyggaste sätten.

Idag tar jag och slår ihop Winter Nail Art Challenge med The Nail Challenge Collaborative igen.

Hope you all had a really nice Christmas, I certininaly did! Santa came with books and board games.

Today the theme is red and gold. Quite classic Christmas colors although I personally have red and silver in my tree. I made a simple but nice gradient using Pretty Serious Santa's Sunburn and Cirque Ica Valley.

It may be an easy way to spice up your nails with a glittergradient, but I must say I think it's one of the neatest ways.

Today I also combine Winter Nail Art Challenge with The Nail Challenge Collaborative.11 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!