tisdag 13 december 2016

Depend 7 Day - The Nutcracker

Pressutskick

Två av de snyggaste julkollektionerna i år kommer kanske något oväntat från Depend. Båda deras har många fantastiskt fina lack.

Idag tänkte jag visa ett från Depend 7 Day som heter The Nutcracker. Det här är ett grafitgrått lack med massor av fint, fint pristmatiskt glitter i. Jag har tre lager på bilderna, men jag tror att det räcker med två om man har något kortare naglar än vad jag har just nu. Måste också tillägga att jag verkligen gillar Depends lite bredare borste, riktigt trevlig att jobba med. Torktiden var helt ok och på bilderna har jag som vanligt topplack på.

Det här gick verkligen hem hos mig. Återigen så blir betyget enligt julskalan en stjärna i toppen av granen vilket är ett mycket gott betyg.

Press Sample

Two of the best looking Christmascollections this year comes from, at least in my opinion, Depend. Both of those consists of really amazing polishes.

Today I will show one from Depend 7 Day called The Nutcracker. This is a graphite gray polish with lots of fine, fine pristmatic glitter. I have three layers on in the pictures, but I think that two might be enough if you have shorter nails than what I have right now. I must also add that I really like Depends wider brush it's really nice to work with. The drying time was ok and in the pictures I have as usual topcoat on.

This certainly spoke to me. I like it a lot. Again according to the Christmas scale this is the star in the top of the tree, which is a very good rating. 

4 kommentarer :

 1. Det ser tjusigt ut! Men jag trodde det var mer brunt än grått när jag såg det i flaskan. Ska testa det snart. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns ett annat som är mer brunt i kollektionen. Det är kanske den du tänker på.

   Radera
 2. Ja Depend har slagit huvudet på spiken, superhärliga lack med massor av helgkänsla verkligen! Denna tror jag bestämt att jag har testat, den är jättefin oavsett:)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!