lördag 17 december 2016

Reader's Choice - Zoya Troy

Vet ni? Det är bara en vecka kvar till julafton! Själv tänkte jag nog börja pynta lite här i huset idag.

Men lite pyntning får ju inte stå i vägen för veckans läsarnas val. Det blev Zoya Troy som vann omröstningen och ganska övertygande dessutom. Troy är ett grått/silvrigt metallic lack som enligt kollektionsbeskrivningen ska täcka på ett lager och det gör det också. Det är en ganska tjock formula på lacket, men jag gillar det så mig gör det absolut ingenting. Torktiden är helt ok och på bilderna har jag topplack på.

Det här är riktigt fint, men inte min favorit av de jag testat från Urban Grunge kollektionen. Men det betyder ju absolut inte att lacket inte är en riktig höjdare för det tycker jag nog att det är.

Nästa lördag är det julafton och vi svenskar har ju det som den största dagen på julhelgen och min tanke är att ni ska få hjälpa mig att välja mitt jullack. Jag har plockat fram tre röda favoriter som ni får välja bland.

Can you imagine that it's only a week til' Christmas? I think I will start decorating our house today. 

But before that it's time to present this weeks reader's choice. It was Zoya Troy that won the vote and rather convincingly too. Troy is a gray / silvery metallic paint which, according to the description of the collection should be a onecoater and that is actually true. It has a pretty thick formula but I like that so for me it's a good thing. The drying time is quite ok and in the pictures I have topcoat on.

This is really nice, but not my favorite of the ones I tested from the Urban Grunge collection. But that doesn't mean that it's not a great polish because it really is. 

Next Saturday is Christmas Eve and for us Swedes that is when we celebrate Christmas and my thought is that you should help me chose my Christmas manicure by voting on one of my favorite red polishes. 2 kommentarer :

  1. Ja hjälp vad tiden går fort, det bara svischar till tycker jag. Hade tänkt städa ordentligt igår men var så sabla trött. Blev köttbullar och julgodis i alla fall:) lacket är fint men kanske inte wow. Fast rätt trevligt:)

    SvaraRadera
  2. Jag märker extremt väl hur fort tiden går när jag väl sätter mig och ska svara på kommentarer och upptäcker att jag har en månads inlägg att gå igenom!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!