fredag 9 december 2016

The Nail Challenge Collaborative presents: Holiday Season

Det blir mera jul/vinterinspirerad nail art hos mig idag. Temat hos The Nail Challenge Collaborative är Holiday Season och i Twelve Days of Christmas så var temat Snowman alltså ser jag till att kombinera dessa två.

Jag tror det är Color Club Over The Moon som det blåa hololacket heter. Min etikett är skadad, men det är det blåa från de första Halo Hues som Color Club släppte i alla fall. Zoya Purity har jag som vanligt använt till den vita basen och mönstret kommer från ÜberChic Christmas 02 plattan.

Först när jag var färdig med manikyren insåg jag att det här blev ju ganska Frozen inspirerat med det något isblå lacket och snögubben, men vad gör väl det. Jag är i alla fall nöjd och glad.

You will get more Christmas / winter inspired nail art from me today. The theme of The Nail Challenge Collaborative this month is the Holiday Season and in the Twelve Days of Christmas it's Snowman today therefore I decided I could combine these two.

I think it's Color Club Over The Moon that I've used for the blue nails. My label is damaged, but it's the blue from the first Halo Hues collection that Color Club released. As usual it's Zoya Purity that I've used for the white base and the pattern comes from the ÜberChic Christmas 02 plate.

When I was finished with this manicure I realized that it became pretty Frozen inspired because of that icy blue holo and the snowman, but who cares. I'm really satisfied and happy with this.7 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!