måndag 14 mars 2016

OPI Soft Shades 2016

Jag brukar inte precis visa pressbilder på kommande kollektioner som jag själv inte äger något från, men jag blev lite smått förtjust i bilderna på OPI Soft Shades 2016 som kommer att finnas i svenska butiker i början av April. Och om man surfar runt på nätet har jag faktiskt redan sett dom i vissa utländska nätbutiker och på ebay.

Jag tycker i alla fall att dom här ser väldigt fina ut. Kanske inte unika precis, men vårfina och härliga färger.

Ser ni fram emot den här kollektionen eller är det kanske någon annan som lockar er?

I don't usually show press photos of upcoming collections that I don't own any from myself. But when I saw this years Soft Shades collection from OPI I really got happy because they all look amazing. And these will be released in Sweden in the beginning of April. But I have already seen them in some webstores and on eBay. 

Well I think all of these looks very nice. Maybe not unique but very spring perfect och lovely colors. 

Do you look forward to this collection or maybe there are some other spring collection that has caught your attention. 


1 kommentar :

  1. Jag känner mig tokigt pepp på dessa! Är så sugen på pasteller! :-)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!