torsdag 17 mars 2016

ABC Challenge - N = Nubar Dusk Till DawnEnglish text under the pictures. 

Hörrni det blev visst bara blåa lack denna veckan i ABC Challenge inläggen! För idag visar jag Nubar Dusk Till Dawn ännu ett lack som jag skulle kunna beteckna som jeansfärgat.

Ett lite dammigt mörkblått crelly lack som jag vid första lagret inte för mitt liv trodde skulle täcka på mindre än tre lager, men se där hade jag fel. Två räckte alldeles utmärkt. Torktiden var riktigt bra. På bilderna har jag topplack på också.

Jag gillar ju verkligen den här typen av blåa lack, så egentligen är det väldigt konstigt att dom ändå får stå otestade länge. Just det här vet jag att jag beställde i Augusti 2014..

Nä, det är inte unikt på något sätt, men väldigt fint tycker jag.Somehow it only became blue polishes in this weeks ABC Challenge polishes! For today I show Nubar Dusk Till Dawn a polish that I would describe as another denim colored.

A little dusty blue crelly polish which I at first layer couldn't believe would cover in less than layers, but see I was wrong. Two was enough without a problem. The drying time was really good. In the pictures I have topcoat on too.

I do really love this kind of blue polishes, so it's really very strange that they still has a tendency to be standing untested for a long time. This one I know for sure that I bought in August 2014 ..

No, it's not unique in any way, but very nice, I think.16 kommentarer :

 1. Den färgen är riktigt snygg. Älskar att bära blått som ser ut sådär. Och vilken glans sen! Om detta är gammalt så ska jag berätta att jag visar ett lack från 2012 idag. Och det köpte jag när det var aktuellt. :D

  SvaraRadera
 2. Det var riktigt fint! Alla lack kan ju inte vara unika. :-) Jag visar också ett blått lack idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det kan dom inte och jag tycker väldigt ofta väldigt mycket om enkla krämlack.

   Radera
 3. It is a lovely blue, but I'm not super happy about crelly's...

  SvaraRadera
 4. Väldigt vackert, älskar glansen!

  SvaraRadera
 5. This is a really beautiful colour. I love the finish that you get from the crelly formula. Impressed that it only took 2 coats!

  SvaraRadera
 6. Gorgeous polish! Love the squishy crelly look to it :) x

  SvaraRadera
 7. What a lovely color! I love creme finishes, its great to hear that it is a two coat polish :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I was a bit surprised by that. But very pleasantly surprised :)

   Radera
 8. I love this kind of color!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!