torsdag 31 mars 2016

ABC Challenge - R = Smitten Polish Radiant OrchidIdag är jag lite elak mot er läsare för lacket som jag visar till bokstaven R går inte att få tag på längre och märket Smitten Polish har bytt namn till Dreamland Lacquer. Lacket heter i alla fall Radiant Orchid.

För det första så är Orkidéer mina favoritblommor och för det andra så älskar jag lila nagellack. Jamen, då kan det ju inte bli så mycket bättre än så här eller?

Nä, faktiskt inte för lacket är en dröm att måla med. Jag har tre lager på bilderna för jag tyckte färgen djupnade något på det tredje, men för täcknings skull räcker två. Torktiden var jättebra. På bilderna har jag topplack på också.

Och färgen och holot, ni ser ju hur det ser ut! Behöver jag säga mer än att jag älskar det här lacket? Tror inte det va? Jo, jag kanske ska förklara vad det är för färg på det också. Det här är ett lila lack med mycket dragning åt magenta, men fortfarande lila. Och en riktigt starkt holoeffekt har det också.

För att visa detta tänker jag faktiskt visa en liten filmsnutt också som jag tog när jag var ute och gick i skogen.

Today I am a bit mean to you readers because the polish that I show for the letter R is no longer available and the brand is no longer Smitten Polish but Dreamland Lacquer instead. The polish is called Radiant Orchid.

First of all I have to tell you that my favorite flowers are Orchids and secondly, I love purple nail polish. Well could then be much better than this?

Nah, not really for the polish is a dream to paint with. I have three layers in the pictures I thought the color deepened slightly on the third, but for coverage it's enough with two. The drying time was great. In the pictures I have topcoat on too.

This color and that holot, just look at how it looks! Need I say more than that I love this polish? Don't think so huh? Well, perhaps I should explain what kind of color it is too. This is a purple polish with very much hint of magenta, but still purple. And a really strong holo too.

To demonstrate this, I actually will show you a small film clip that I took when I was out walking in the woods.

20 kommentarer :

 1. Hoppsan! Här snackar vi holo! :D

  SvaraRadera
 2. gud vilket lack!!!älskar smitten el dreamland=)

  SvaraRadera
 3. This is gorgeous and I love that you provided a video to see it in its full glory!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I really wanted to show the holo in full glory!

   Radera
 4. a very pretty shade! Holo=love!

  SvaraRadera
 5. I feel like I am out of this world now, Smitten Polish no longer exists?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh they do! But they have changed the name to Dreamland Lacquer.

   Radera
 6. Fantastiskt vackert. Lite sur på mig själv som inte skaffade fler Smitten. Alldeles för många som jag ville ha och nu är de borta för evigt. Snyft. Det här har jag inte och det grämer mig nu när jag ser dina bilder.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!