måndag 11 augusti 2014

My Birthday Group!

Som ni vet sen tidigare så är jag med i en Facebookgrupp som heter Födelsedagslack. Det hela går ut på att alla vi som är med har en tilldelad födelsedagsmånad och den månaden skickar alla var sitt paket till dig.

Jag fyller år i Juli och då har jag även min månad i gruppen och idag tänkte jag dela med mig av alla de fantastiska lack som jag fick i år. Det var även en hel del andra fina presenter i paketen, men dom har jag faktiskt inte fotat.

I gruppen är vi 24 medlemmar och det är som julafton eller födelsedag varje dag under den månaden som är din när paketen dimper ner i brevlådan och man får öppna.L.A Girl Glitter Addict Provocative, Glam Polish Tempestarii, Shaka Disco Violet, OPI DS Magic, Celestial In the Navy, Barry M Pacific, Smitten Glacial Springs, Glam Polish Conjuring, Smitten Claddagh, Literary Lacquers Shift of Fate, NYC High Line Green, Colors By Llarowe Mojito, Revlon Tantalize, Rica Unicorn Dandruff, Models Own Flip Flop, Cirque Sani and Depend 345


Misa Endless Keys, Smitten Endless Sunset, Barry M Mediterrenean, Orly Ablaze, Star Nails 47, Jade Sunset, Smitten Va-Va-Voom, Orly Ignite, Barry M Raspberry, Yes Love Neon Glitter, Lepo 46, Treasures By Tan Kinky, Colors By Llarowe Woman From Tokyo, Smitten Frangipani, Nail Pattern Boldness Intoxicated, Smitten Harold's Crayons and HM Zoo


As I have mentioned before I'm a member of a Birthday Group at Facebook. We are 24 ladies that all have a special month asigned as your birthday month. And when your month is going on all the other girls will send you a present. In form of a polish.

My real birthday is in July and that is also my birthday month in the group so today I want to show you all the lovely polishes I got from my friends in the group this year. 

I can assure you that everyday that month is like Christmas or a Birthday when you go to the mailbox and then get to open all the presents. 

19 kommentarer :

 1. It's so fun to be in a BD group :)
  You really got a lot of jewels, the purple section draws my eyes like magnets LOL

  SvaraRadera
  Svar
  1. Somehow I can imagine you sitting and watching that section very close ;)

   Radera
 2. Vilken härlig syn!! Och jag blir förstås extra glad av att se en hel del lack som jag misstänker kommer från Edgy :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det misstänker jag också vilket gör mig glad med :)

   Radera
 3. Så underbar samling, jag börjar längta väldigt mycket till februari ^_^

  SvaraRadera
 4. Wow såååå mycket vackra lack! :-)

  SvaraRadera
 5. Oh my, ingen dålig fördelsedagspresent...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så löjligt roligt att öppna alla paket och hitta underbara lack som någon funderat ut speciellt till mig.

   Radera
 6. Oj det var många snygga lack där :) härliga presenter

  SvaraRadera
 7. Mycket snyggt, kanske skulle lära min släkt göra såhär inför min födelsedag nästa år. O:-)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!