tisdag 26 augusti 2014

OPI - Girls Love Ponies

Jag tillhör en av dom flickorna som faktiskt inte gillade ponnys, men det här lacket gillar jag i alla fall! Det här är Girls Love Ponies från OPI:s Ford Mustang kollektion. Vad jag däremot alltid har gillat är just Ford Mustang. Om jag någonsin ska ha något annat än en MG cab så skulle det nog bli en äldre Mustang.

Nog om bilar och hästar och tillbaka till lacket. Girls Like Ponies är ett skarpt rosa krämlack som är väldigt trevligt att måla med. Det här skulle kunna gå att använda med enbart ett lager om man tar i lite från början. Jag har två och ett lager med Insta-Dri över.

Jag gillar det här. Ett glatt lack som jag kan tänka mig går att använda till alla möjliga sorters nailart i framtiden. Färgen är rosa, men inte mesig på något sätt utan snarare nästan utmanande. Och jag måste erkänna att jag tycker det är riktigt skönt med ett hederligt krämlack mitt bland alla glitterbomber, holos och duokroma lack faktiskt.
 I belong to one of the girls who actually didn't like ponies, but I like this polish anyway! This is Girls Love Ponies from OPI's Ford Mustang collection. Something that I always have liked though is Ford Mustang. If I ever have anything other than an MG cab it would probably be an older Mustang. 

Enough about cars and horses and back to the polish. Girls Like Ponies is a bright pink creme that is very nice to paint with. This could be usable with only one layer if you take a thicker one from the start. I have two layers and a layer with Insta-Dri over. 

I like this. A happy color that I can think of can be used for all kinds of nailart in the future. The color is pink, but not a wimp pink by any means, but rather almost challenging. And I have to admit I think it's really nice to have a "ordinary" creme polish on as a variety to all the glitter bombs, holos and duochrome I wear a lot of.

23 kommentarer :

 1. Som jag vill ha den där kollektionen! Och jag gillar vare sig hästar eller bilar, så det är bara lacken jag är ute efter.

  SvaraRadera
 2. Det här har jag helt missat, när kom den här kollektionen?!?!? Älskade mustang!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kom någon gång i början på sommaren tror jag.

   Radera
 3. LOL I had a Peony Pink on my blog yesterday, is this some kind of blooming season for Peony's ;)
  Anyhow, I like this shade a lot!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's a great color and I think we need it now when it's starts getting darker outside.

   Radera
 4. Snyggt! Ja det är härligt med krämlack ibland!

  SvaraRadera
 5. Fint! Jag köpte det blåa lacket ur kollektionen i USA. Inget av de andra lockade, men detta var fint på dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag också ser fint ut. Kanske blir ett inköp rätt som det är.

   Radera
 6. Tjusigt! Jag har inte känt mig så lockad av den här kollektionen så har faktiskt inte klickat hem något av lacken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vann det här annars hade jag nog inte skaffat det. Och det hade ju varit väldigt synd.

   Radera
 7. Det är en fin färg, men jag föll faktiskt inte så hårt för den här kollektionen. Sparade pengarna till Coca Cola- och Nordic-kollektionerna istället :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är ju en mindre kollektion än de andra och jag kan nog hålla med om att det är fler som lockar i de andra kollektionerna.

   Radera
 8. Som jag vill ha något lack ur den kollektionen! Mest för att det är just Mustang men också för att jag älskar nagellack och man kan ju inte ha för många :P
  Men jag vågar inte beställa från ebay, har googlat för mycket om falska OPI så nu är jag för feg för det och jag hittar ingen annan stans som skickar till Sverige för en rimlig summa! Vet du möjligtvis någon sida? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De flesta ebay säljare som har omdömmet Top-seller och mycket bra omdömmen är helt ok att köpa ifrån. Annars så säljer bl.a Nailsave.com den här kollektionen och jag kollade vad 6 OPI lack skulle kosta med frakt till Sverige och då blev det ca 400 kronor. Ganska ok pris tycker jag. Ett annat mycket pålitligt ställe med låga frakter är Phoenix Beauty Lounge. Alltid 25% på köp som innehåller mer än 5 lack. 15% på 3 lack och frakten går på ca 10 USD för 6 stycken lack som Mustang kollektionen innehåller.

   Hoppas det här hjälpte dig något, annars får du gärna maila mig och fråga :)

   Radera
  2. Tack så mycket! Jag ska kolla upp det så får vi se hur det går! :)
   Hör absolut av mig om det är något mer! :)

   Radera
  3. Hej igen! Ville bara säga att jag vågade beställa Girls Love Ponies från ebay och det var helt lyckat! :)
   Så tack så mycket för att du peppade mig lite! Är så himla glad för det :D

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!