fredag 15 augusti 2014

A-England - Lady Of The Lake

Idag är det slut på Holofredags semesteruppehåll och jag plockar fram bilder från arkivet på ett lack som faktiskt är ett holo även om det inte syns så där värst mycket på mina bilder.

Jag tror att det här kan varit ett av de första holona som jag provade och även ett av de första A-England lacken som jag köpte. För ett tag sedan tyckte jag att det var dags att plocka fram en av mina gamla godingar och då föll valet på just A-England Lady Of The Lake.

I mina ögon så är formulan perfekt på det här lacket. Täcker på två lager och torkar snabbt. Jag har ett lager med Insta-Dri över också.

Lacket mörkt lila och som jag skrev så är det ett holo, inte alls ett sånt där med regnbågar man nästan bländas av utan ett mer diskret, men väldigt fint. Jag tycker mycket, mycket om det här lacket.Today is Skimmerskuggans Holofriday back after the sumnmer break and I have some images from the archive of a polish that actually is a holo even if it is not that visible in my photos. 

I think this may have been one of the first holos which I tried and also one of the first A-England polish that I bought. A while ago I thought it was time to pick up one of my old favorites and my eyes fell on A-England Lady Of The Lake. 

In my eyes this polish has a perfect formula. Covering in two easy layers and dries quickly. I have a layer of Insta-Dri over too. 

The polish is dark purple and as I wrote, it's a holo, not one of those with rainbows that you almost get dazzled by but a more subtle one,  but very nice. I like this polish very, very much.

16 kommentarer :

 1. Väldans vackert med sitt subtilare holo. Det är väl dags att skaffa ett A England snart och Perceval blir nog ett av de första. :)

  SvaraRadera
 2. Håller med om formulan, den är fab! Lacket är fint men i mina ögon är Tristam bra mycket snyggare, tycker den lila färgen är lite för grå...

  SvaraRadera
 3. Det är sååå fint och A England har verkligen bra kvalitet på sina lack. :-)

  SvaraRadera
 4. A lovely classic - great swatches!

  SvaraRadera
 5. Svar
  1. Jag tycker verkligen väldigt mycket om det här.

   Radera
 6. Åh men detta ser ju vansinnigt vackert ut!!! phu vad den där önskelistan är lång nu....

  SvaraRadera
 7. Jag vill ha detta! Och många andra från märket, verkar vara många fina de har!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!