måndag 16 juli 2012

Zoya Carly

Jag älskar Zoya!

Så nu fick jag det sagt. Beställde förresten 6 stycken ur Zoyas nya höstkollektion häromdagen. Men det är ju inte det jag ska visa idag, utan ett av lacken ur Surf kollektionen.

Carly är ett underbart mörkt lila lack med silver skimmer i lite lätt dragning åt det rödaktiga hållet tycker jag mig se också. Lättarbetad formula som täcker på två lager. Torktiden fin och jag tycker ju som sagt att penslen är mycket bra också. Näe, det finns absolut ingenting att klaga på. Det är dessutom lite metallic finish på det vilket gör att jag tycker ännu bättre om det.I love Zoya!


Felt good to say that out loud! By the way I ordered six polishes from Zoya new fall collection the other day. But that's not what I'm showing today, but one of the polishes from the Surf Collection.

Carly is a lovely dark purple lacquer with silver shimmerleaning toward the reddish direction it seems to me. Easy to apply, the formula is great and it covers in two layers. Drying time is nice and I do like the brush very much. Nah, there's absolutely nothing to complain about. There are also some metallic finish in it which makes me feel even better about it.9 kommentarer :

 1. Mycket vackert, både färgen och skimret!

  SvaraRadera
 2. Wow, that's an amazing polish and it looks fabulous on you!!

  SvaraRadera
 3. Åh, vad fint! Ser helt underbart ut och jag älskar att se snyga lila lack på andra men klarar inte av det på mina naglar.

  SvaraRadera
 4. Zoya är absolut bäst vad gäller formula och pensel! Älskar också Zoya!

  SvaraRadera
 5. Har inte kommit mig för att köpa Zoya än men är grymt sugen på delar av denna kollektionen.

  SvaraRadera
 6. oooh I love this!!! And I want to order 6 polishes from the newest collection too!!! we're such crackheads LOL =)))

  SvaraRadera
 7. Zoya vet verkligen hur man gör lack!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!