onsdag 18 juli 2012

Kicks Evening at Chateau Marmont

Kicks Evening at Chateau Marmont är ju absolut inget nytt lack, men ständigt aktuellt känns det som.

Själv fick jag mitt i julklapp av yngste grabben som utan att ha en aning om det själv lyckats plocka till sig just det lacket som jag allra mest ville ha i ett erbjudande där man fick köpa 3 för priset av 2 på Kicks.

Lacket i sig är skirt, väldigt skirt. Första gången jag målade med det tror jag att jag la på 5 lager innan jag var nöjd. Kändes ju sådär även om resultatet blev fantastiskt.  Den här gången utnyttjade jag faktumet att jag redan hade Milani Black Swift på naglarna och la EaCM över det. Lik väl så gick det åt tre lager för att jag skulle bli nöjd.

Nåja, tortiden är ju rätt ok och som sagt det blir ju så himlans fint!

Färgen då? Jo, det är ju duokromt mellan grönt och guld i olika nyanser. Jag tror faktiskt att det här är ett av de vackraste lacken i min samling. Nu ligger det ju inte för mig att spara på ett lack även om jag vet att jag inte kommer få tag på det igen. Är det vackert ska det också visas och användas är min mening.

På bilderna har jag ett lager av Milani Black Swift, tre lager av EaCM och över alltihopa ett lager av Seche Vite.


Kicks Evening at Chateau Marmont is definitely not a new color, but always up to date, it feels like.

I got mine as a Christmas present from the youngest son who without having a clue about it had managed to picked out just the polish that I most wanted in an offer where you could buy three for the price of two at Kicks.

The polish itself is delicate, very delicate. The first time I painted with it, I think I put on five layers before I was satisfied. That is never fun even if the result is amazing. This time I took advantage of the fact that I already had Milani Black Swift on the nails and put EaCM over it. Despite that I had to put on three  layers before I thought the result was good enough.

Well, the drying time is quite ok and as I said, it's so very very beautiful!

The color then? Well, it's duochrome between green and gold of various hues. I actually think this is one of the most beautiful polishest in my collection. I'm not a person who like to "save" my polishes. If I love the color I will use up the bottle even though I might not be able to by a new one! Why not show the beauty instead of hiding it in a drawer? Well, that is my opinion and everybody is entitled to have their own.

In the pictures, I have one layer of Milani Black Swift, three layers of EaCM and on top of  the whole thing a layer of Seche Vite.

11 kommentarer :

 1. That colour reminds me of the colour of a lizard laying in the sun. I *really* like that!

  SvaraRadera
 2. Känns som väldigt nära OPIs Just spotted the lizard, men detta kanske är guldigare, eller?

  SvaraRadera
 3. Det är ett fint lack men jag, som sällan ids hålla på med planerad layering, orkar aldrig använda det. För många lager.tror jag landade på sex när jag målade med det, vilket är alla fall två för mycket för att det ska kännas lockande att ta fram det.

  SvaraRadera
 4. Det är otroligt snyggt! Jag har en liknande variant men funderar på att skaffa det här lacket också!

  SvaraRadera
 5. Det är så himla fint :D Måste faktiskt använda mitt snart igen.
  Jag är av filosofin "Slita med hälsan" vilket i min mening betyder typ "Använd aldrig,det får ju inte ta slut,haha" :D

  SvaraRadera
 6. Den är underbar. Dock är min flaska efter två manikyrer numera halv så det lär nog dröja innan jag tar fram den igen. Har dupes jag kan leka med istället:)

  SvaraRadera
 7. wow 5 coats!! you are one patient woman!!! i don't know if I could do that =))
  Also, I know what you mean, why let your beauties sit in your drawer unused!! Thankfully I have so many polishes that it's hard to wear the same one more than once or maybe twice!!

  SvaraRadera
 8. Det är verkligen ett fantastiskt lack! Så fantastiskt att jag i princip bara suckar av längtan och lite saknad när jag ser bilder på det...

  SvaraRadera
 9. Oooh, it's so beautiful. I tried to get that polish too but it got sold out so soon in Finland. Looks very elegant layered like that.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!