lördag 14 juli 2012

Ny förvaring till lacken

Min familj började tröttna på alla mina plastburkar med lack som ständigt stod uppställda på finbordet. För det är ju ingen mening med att ställa undan dom när man ändå ska plocka fram dom snart igen!

Som ni vet så var det ju alldeles nyss min födelsedag. I vanliga fall så är inte gubben och jag så värst bra på att ge varandra presenter, men förra lördagen vaknade jag med ett "pling" och kommenderade en IKEA resa för att inköpa mig en Helmer. Jag vill ju vara som alla andra :)

Sagt och gjort bilen styrde mot IKEAS Mekka, nämligen Älmhult. Väl där så stod jag och tittade på min blivande Helmer och jämte stod mannen och äldste sonen och såg förfärade ut. Jag visade även dom Vika Alex, men tvekade eftersom den är dyrare. Resolut säger då mannen att du får Alex i födelsedagspresent av mig bara jag slipper ha in en Helmer i vardagsrummet! Resten av vistelsen på IKEA så benämde dom där båda allting som dom tyckte var fult med: Den var riktigt Helmersk...

Men, allvarligt så hemska är dom väl inte! Jag tycker att den röda är nästan fin.

Nu blev det ju då en Vika Alex istället och jag är så nöjd och glad! Dagen efter inköpet hade jag en Partylite visning hemma hos mig och mina vänner skakade lite på huvudet när dom insåg att mitt beroende gått så långt så att jag till och med köpt en egen möbel :)

I alla fall så gick lördagskvällen åt till att montera och fundera på hur jag skulle sortera in mina små älsklingar.

Så här ser den ut:

I översta lådan är det än så länge bara lack som inte är testade än.

I låda två har jag mina China Glaze, lite Kicks, Depend, NYX, Kleancolor, Essie, LA girl m.fl.

Över till låda tre. Orly, Zoya, OPI, Catrice, A-England, mitt älskade YSL och en del effektlack.

Låda fyra är min nagelvårdslåda och nej ni behöver inte förfasa er. Acetonen används enbart till att rengöra stampingplattor och stämplar.

Sist men inte minst viktig är låda nummer fem där alla mina nailart grejer finns. Ser kanske inte så myket ut, men i den rosa plastlådan finns nog en sådär 60-65 olika stamping plattor :)

Jag ber om ursäkt om det här blev ett långt ganska tråkigt inlägg, men själv är jag sjukt nyfiken på hur andra förvarar sina grejer!


My family began to grow tired of all my plastic boxes filled with polish that was standing on our dining table all the time. For it is pointless to put them away when you will be using them very soon again.

As you know,
the other day was my birthday. In most cases me and my husband dosen't buy eachother lots of presents, but last Saturday I woke up with a "ding" and commanded an IKEA trip to buy me a Helmer. I want to be like everyone else ;)

So we started our journey to my Mekka: IKEA in Almhult wich is the very first IKEA store that was ever build.
Once there I stood and looked at my future Helmer and my man and oldest son was standing next to me with a look of horror in their faces!. I also showed them Vika Alex, but hesitated because it is more expensive. That's when it happende. My dearest decided that he would give me Alex in birthday present if that could prevent a Helmer from entering our house! The rest of the stay at IKEA when ever they saw something ugly the mentioned it as Helmerish...

But
, seriously it isn't that bad! I think the red is almost fine.

Well, we went home with a Vika Alex instead
and I am so pleased and happy! The day after the purchase I had a Partylite demonstration at my house and my friends shook their heads a bit when they realized that my addiction has gone so far that I even bought a furniture for it :)

At least it did Saturday evening to mount and think about how I would sort out my little darlings.


I apologize if this became a long and rather boring post, but for some reason I really love to read about what storage other is using for their stuff.

12 kommentarer :

 1. It's not boring at all, I enjoyed this post! Congrats on the new piece of furniture.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det är kul att se förvaringsbilder! Så kul att se hur andra löser "problemet" med massor av lack ^^

  SvaraRadera
 3. Jag tycker också det är skoj och se förvaringen :)
  /Rebecka

  SvaraRadera
 4. Nej, det är jättekul att se hur andra löser förvaring :)

  SvaraRadera
 5. Jättekul att se andras samlingar! :) Jag är själv himla nöjd med min Alex (och jag håller med familjen, Helmer är rätt ful, praktisk men ful :p ) så jag tror du gjorde ett bra val :)

  SvaraRadera
 6. Snygg möbel! och jag gilar att kolla in andras förvaring och se vad fint de har i sina lådor. Vilket inte jag har i mina 2!!!! Helmer. Alex var snyggare!

  SvaraRadera
 7. Alex är finare men nej, jag tycker inte all Helmer är fula. Mina står under mitt sminkbord, där stör de ingen. Kul att du fåt schyst förvaring hur som helst!:)

  SvaraRadera
 8. Jag kör på Helmer, har två vita och är i desperat behov av en tredje. Men jag tycker de är fina och diskreta, de passar in lite överallt. :-)

  SvaraRadera
 9. Vad roligt att se hur du har löst förvaringsproblematiken! Jag kommer nog också att behöva hitta någon lösning snart, för min förvaring (en stor byrålåda) har börjat bli något trång :D

  SvaraRadera
 10. Du behöver inte be om ursäkt, jag älskar att läsa sådana här inlägg! :-D

  SvaraRadera
 11. Jag kör en röd Helmer som står inklämd i en garderob så hos mig stör den ingen;) Inlägg på andras förvaring är alltid kul. Man kan få lite ideér på hur andra löser saker som är ett problem för en själv. Själv har jag främst problem med att förvara alla nailartgrejer på ett smidigt och praktiskt sätt.

  SvaraRadera
 12. Inlägg som detta är bara kul! Jag tycker att det är skitintressant!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!