onsdag 3 januari 2018

Snowman!

Man kan ju tro att jag skulle vara trött på vintermanikyrer vid det här laget, men inte alls. Jag hittade en utmaning på Instagram hos @glamnailschallenge med roliga utmaningar under Januari månad som jag tänker försöka mig på. Jag behöver lite utmaningar för att göra bloggande lite roligare. Jag har även hittat ett ABC challenge med otestade lack som jag ska hänga på också.

Temat idag den 3/1 är Snögubbe och jag gav mig på att frihanda en liten gubbe. Inte min starka sida, men jag tycker nog ändå att den blev lite söt. Den blå bakgrunden är GOSH Blue Ballon och resten är målade med diverse lack, penslar och dottingtools.

One might think I'd be tired of winter manicure at this time, but not at all. I found a challenge on Instagram at @glamnailschallenge with fun challenges during January that I'm going to try to participate in. I need some challenges to make blogging a bit more challenging and fun. I have also found an ABC challenge where you use your untested polishes that I also will try to do.

The theme today is Snowman, and I have freehanded one. Not my strong side, but I still think it turned out a bit cute. The blue background is GOSH Blue Balloon and the rest is painted with various polishes, brushes and dotting tools.10 kommentarer :

 1. Den blev sjukt söt, jag gillar att den ser lite hemmagjord ut! Jag tyckte Winter Nail Art Challenge var superkul men nu behöver jag nog ta lite utmaningspaus, har högvis med smink som ligger ovisat, topplistor som ska skrivas etc och så har jag faktiskt en del idéer för nail art som jag vill testa med så ja, utmaningsstopp just nu alltså:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja lite utmaningsstopp behövs ibland, men själv känner jag att jag får lite mer liv i bloggen om jag hänger med på det här.

   Radera
 2. Your little snowman is so cute! Great freehand work on this one.

  SvaraRadera
 3. Aww, it's so cute! He looks so happy!! :D

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!