fredag 19 januari 2018

Essie - Wicked

Pressutskick

Ibland blir man liksom bara kär i ett lack! Essie Wicked är ett av dessa. Inte för att det är speciellt unikt eller har en superholo, nä bara för att det är så himla trivsamt och snyggt.

Det är ett riktigt riktigt mörkt rött lack. Men ändå inte så mörkt att man inte kan uppfatta det röda utan tror att det är svart. Det är en jelly, men för en gång skull kom jag riktigt väl överens med formulan och två lager + topplack är vad jag har på bilderna.

Jag har ingen aning om vad det är som får mig att tycka så himla mycket om det här, men jag bara älskar det. Det är ett väldigt sobert, klassiskt och stiligt lack som får mig att känna mig snygg.

Press Sample

Sometimes you just fall in love with a polish! Essie Wicked is one of these. Not because it's specially unique or has a superholo or something. No, just because it's so nice and good looking.

It's a really really dark red polish. But still not so dark that you can't see the red but think it's black. It's a jelly, but for once, I really got along with the formula and two layers + topcoats are what I have in the pictures.

I have no idea what it is that makes me like this so much, but I just love it. It's a very cool, classy and stylish polish that makes me feel pretty.


3 kommentarer :

 1. Det här gillade inte jag alls, jag gav faktiskt bort det till ett mer kärleksfullt hem efter att jag testat det. Bra formula dock, så långt är vi överens:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju tur vi är överens om något i alla fall :)

   Radera
 2. Åh, detta är något så ovanligt som ett favoritlack från Essie. Älskar detta!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!