fredag 26 januari 2018

OPI - The Color That Keeps On Giving

Pressutskick

Jag måste erkänna att jag låtit den här flaskan stå otestad helt med mening för den kändes verkligen inte lockande, men så lät jag återigen yngste sonen lägga sig i vad jag skulle ha på naglarna och då fanns det inte längre någon återvändo.

The Color That Keeps On Giving är ett blekrosa pärlemor lack. Jag hade först tänkt att låta det vara med två lager, vilket hade funkat utmärkt. Ingen VNL, men fick för mig att lägga på ett tredje vilket gjorde lacket lite mer opakt och lite mer synligt. Jag hade lite problem med penseln i den här flaskan vilket är första gången i en OPI flaska. Det var flera lösa strån som jag fick plocka bort med pincett innan den var ok att måla med. För övrigt så var det en mycket bra formula och det gick lätt att måla med och det blev inte överdrivet synliga penseldrag vilket jag också misstänkt att det skulle bli.

Jag hade absolut inte räknat med att tycka om det här lacket, men dröm om min förvåning när jag faktiskt insåg att det här var inte alls så dumt. Om man stannar på två lager är det ett väldigt diskret lack om man har tre som jag har på bilderna är det fortfarande diskret men ändå ett ganska trevligt lack. Och ni har ju förstås räknat ut att jag tycker det här är perfekt grund till nail art.

Press Sample

I have to admit that I let this bottle stand untested totally on purpose because I really didn't think I would like this, but again I let the youngest son help me make decions on what I would have on the nails and here we go, no return.

The Color That Keeps On Giving is a pale pink pearly polish. My first thought was to leave it after two layers, which had worked out great. No VNL, but went on with a third which made the polish a bit more opaque and a bit more visible. I had some problems with the brush in this bottle which is the first time in an OPI bottle. There were several loose straws that I had to pick with tweezers before it was ok to paint. But it was a very good formula and it was easy to paint with and it didn't become excessively visible brush strokes, which I also suspected it would be.

I was absolutely certain that I wouldn't like this polish, but to my big surprise this wasn't at all as bad as I had thought. I actually kind of like it. If you stay with two layers this is a very discreet polish, if you have three that I have on the pictures, it's still discreet but still gets something more shiny about it. And of course you guessed right. I have come to the conclusion that I think this is  perfect for nail art.


11 kommentarer :

 1. Jag fick inte denna i pressutskicket och det var på sätt och vis ganska skönt, det känns rätt rejält jäspigt faktiskt. Inte fult men heller inte kul, jag har svårt att tänka mig att jag skulle vilja bära det på riktigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är sjukt förvånad över att jag faktiskt gillade det här. Det trodde jag absolut inte skulle hända.

   Radera
 2. I like the way it looks, and yes, it's definitely a great base for some nail art :)

  SvaraRadera
 3. I agree, it's a shade almost anyone (pink lovers like me especially) can wear and love forever!

  SvaraRadera
 4. I think this color is so lovely! I hope you bring it out again for a black lace design over!

  SvaraRadera
 5. This also isn't one that would appeal to me in the bottle but it actually looks quite lovely on. Good base for nail art, too!

  SvaraRadera
  Svar
  1. That is what i think is so fun with polishes, they can look so boring in the bottle but be a gem on the nails.

   Radera
 6. It reminds me of a bridal color. Or the pink for a french mani. :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!