onsdag 10 januari 2018

Winter Wonderland

Vi har haft ett par riktigt vackra dagar här med minusgrader och frost ute. Ett riktigt vinterlandskap äntligen. Igår fick jag slänga ut vår julgran då det liksom inte var några barr kvar på en del av grenarna, nåja det är ju faktiskt tjugondedagen nu på lördag så det kändes ändå rätt ok. Att plocka bort julen är något som jag tycker är jobbigt varje år. Inte för att jag inte vill ta undan grejerna, men det är för mig förknippat med tråkiga minnen. Jag höll på att städa undan julen den dagen min pappa dog. Jag minns så himla klart att jag gick och fixade hemma när de ringde att vi skulle komma in till sjukhuset och hur fruktansvärt det var och gå och plocka med det där sen när min julälskande pappa somnat in.

Men nog om detta. Dagens tema i @glamnailschallenge är Winter Wonderland och jag har gjort en manikyr som jag velat göra länge och som jag sett otaliga varianter av på bloggar och Instagram. Basen är OPI It's A Boy och jag har sen stämplat en snöig skog med hjälp av mönster från Über Chic Holiday Jingle och Christmas 02. Färgerna jag använt är Konad Green och MoYou London White Knight.

Jag är så himla nöjd med den här manikyren, den blev precis som jag tänkt mig och jag kommer nog fälla en tår när jag måste plocka bort den.

We have had a couple of really beautiful days here with minus degrees and frost outside. A true winter landscape at last. Yesterday I had to throw out our Christmas tree, as there were no barrels on some of the branches anymore. Well here in Sweden the Christmas is official over on Saturday so it felt ok. Cleaning away the Christmas decorations is something I think is hard every year. Not because I don't want to get rid of the stuff, but it's for me associated with boring memories. I was cleaning away Christmas the day my dad died. I remember very cleary that I was picking up all the santas and tucking them to boxes when they called us to come to the hospital and how terrible it was to have to the rest of the work after my christmas-loving father had left us.

But enough about this. Today's theme in @glamnailschallenge is Winter Wonderland and I've done a manicure I wanted to do for a long time and as I have seen countless variants of on blogs and instagram. The base is OPI It's A Boy and I have stamped a snowy forest using patterns from Über Chic Holiday Jingle and Christmas 02. The colors I used are Konad Green and MoYou London White Knight.

I'm so happy with this manicure, it turned out just the way I wanted it to and had pictured it in my head. I think I will cry a bit when I gotta remove it.9 kommentarer :

 1. Helena, that is a gorgeous winter landscape mani! So creative and so perfect. Did you create it free hand? I'm sorry that you have sad memories in conjunction with the end of Christmas

  SvaraRadera
  Svar
  1. No, I didn't freehand this it would have looked terrible then :)

   Radera
 2. Wow! Those trees look amazing! I love this!

  SvaraRadera
 3. Oh this is perfect! Definitely a winter wonderland!

  SvaraRadera
 4. This is such a beautiful manicure. It’s okay to leave up Christmas a little longer. Do what feels right for you!

  SvaraRadera
  Svar
  1. The house actually feels pretty clean once you have removed all the christmas decorations.

   Radera
 5. Men åh så vackert, älskar ditt vinterlandskap!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!