tisdag 16 januari 2018

CND Creative Play - Denim Date

Pressprov

Vilken härlig helg det blev med mycket skratt och brädspel. Igår åkte äldste sonen hem igen och kvällen avslutades med ett överraskningsbesök hos min vän som fyllde 50 år. Lite smörgåstårta och ännu mer skratt är ju aldrig fel.

Idag vräker snön ner utanför fönstret så jag är glad att jag inte behöver ut och köra i alla fall. Ägnar mig åt att blogga lite istället.

Just nu har jag CND Creative Play Denim Date på naglarna. Det perfekta jeansblåa krämlacket faktiskt. Suveränt att jobba med och jag tror nog att man kan ha ett lager, men jag slarvade lite så jag har två lager och topplack på bilderna. Riktigt bra torktid också.

Det här är snyggt! Jag är en jeanstjej och lacket tilltalar mig väldigt mycket. Snygg färg och passar vid alla tillfällen enligt mig.

Press Sample

What a great weekend it has been with a lot of laughter and board games. Yesterday the eldest son returned to his home again and the evening ended with a surprise visit to my friend who turned 50 years old. Some food and even more laughter is never wrong.

Today the snow is falling outside the window so I'm glad I don't need to drive anywhere. I'm spending some time blogging instead.

Right now, I have CND Creative Play Denim Date on the nails. The perfect jeans blue cream polish according to me. Great to work with and I probably think that you can have only one layer of it, but I've got two layers and topcoat in the pictures. Really good drying time too.

This is nice! I'm a jeans girl and this polish is pretty perfect to me.  Nice color and I do think that you could wear this on all types of occasions.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!