tisdag 30 januari 2018

Depend - 528

Pressutskick

Innan vi skulle iväg på bowling i lördags så blev jag sjukt sugen på att byta lack igen. Valet föll på ett från Depends höstkollektion Club Style med nummer 528.

Det här är ett mörkblått lack med lite gröna inslag och när jag höll på att måla med det insåg jag att det torkade matt. Bra att måla med och två lager räcker.

Jag gillade den matta ytan så himla mycket på det här lacket att jag bestämde mig för att behålla det så. De små prickarna som ni kanske ser på fotona är från det matta överlacket jag la på för att hållbarheten skulle bli lite bättre, dom syns inte i verkligheten.

Det här är ett lack helt i min smak, jag blev väldigt förtjust i det måste jag säga.

Press Sample

Before we the house to go bowling last Saturday, I got this strong feeling that I needed to change my manicure. The election fell on a polish from Depends autumn collection Club Style with number 528.

This is a dark blue creme with a little hint of green and when I was painting it, I realized it was drying matte. Good to paint with and two layers are enough.

I liked the matte surface so much on this polish that I decided to keep it that way. The little dots you may see on the photos are from the matte topcoat I used for sustainability, they don't really show in real life.

This polish is so completely in my taste, I'm really very fond of it I have to say.
13 kommentarer :

 1. Åh det här är ju jättesnyggt, jag har inte testat det men jag ser ju att jag borde det nu.

  SvaraRadera
 2. Although matte isn’t usually my taste, that is an eye catching shade and the matte finish really makes it

  SvaraRadera
  Svar
  1. This didn't anything special at all with glossy topcoat!

   Radera
 3. That is such a you-polish :) Very pretty :)

  SvaraRadera
 4. That is a beautiful color. I always love matte polishes.

  SvaraRadera
 5. I cannot stress how much I love this color!

  SvaraRadera
 6. I love this too, so you have amazing taste! :)

  SvaraRadera
 7. I'm liking how matte this is!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!