lördag 27 januari 2018

Reader's Choice - El Corazón 423/815 Thermo

Idag är både en dag som ska bli väldigt kul och en dag för eftertanke. Ställa ut lite foton på Kulturnatten och sen blir det också trekamp mot makens syskon med bowling, shuffleboard och skyttesimulator. Idag är också Förintelsens minnesdag. En dag jag tycker alla ska uppmärksamma och faktiskt tänka efter lite vad det är som händer i världen nu igen. Jag är själv en av alla dessa som förlorat stora delar av min familj på grund av detta. Jag fick aldrig lära känna min morfar eller mina mostrar som enbart blev 11 och 12 år gamla. En sorg som vi alltid bär med oss.

Här på bloggen blir det dessutom en besvikelse. Eller för min son blir det positivt för det lack han förutspådde skulle vinna gjorde just det. Och det jag sa kom sist...

Lacket ni röstade fram som vinnare är El Corazón 423/815 Thermo. Och det är just det där med Thermo som gör att det är en besvikelse, för här finns inte en tendens till färgskiftning! Jag har blåst med hårtork, hållit fingrarna under iskallt vatten, under varmt vatten, men nej det händer absolut ingenting.

Färgen är en fin skogsgrön som då egentligen ska vara ljusare när man är lite kall om händerna. Ok att lacka med, men det blir lite ojämnt så jag har tre lager och topplack på bilderna.

Ja, jag älskar skogsgröna lack, så jag tycker det här är himla snyggt, men det blev ju verkligen inte som jag tänkt mig.

Eftersom det gick så bra att gissa vinnaren till denna veckan har Viktor återigen plockat fram tre otestade lack. Han är säker på att han vet vilket som vinner och återigen säger jag annorlunda!

Today is both a day that will be very fun and a day of reflection. I will have some photos on a local exhibition and we will also have a fun evening with my husbands siblings going bowling, trying shuffleboard and at last a shooting simulator. Today is also the Internationional Holocaust Remembrance Day. One day i think everyone should pay attention to and actually think about what's happening in the world now again. I am one of those who lost a big part of my family because of this. I never got to know my grandfather or my aunts who only became 11 and 12 years old. A sadness we always carry with us.

Here on the blog, there is also disappointment. Or for my son it will be positive for the polish he predicted would win did win. And the one I said came last ...

The polish you voted as winner is El Corazón 423/815 Thermo. And the thermo is exactly what makes it a disappointment, because there's no tendency for color change! I have blown with a hair dryer, kept my fingers under ice cold water, under hot water, but no, nothing happens.

The color is a nice forest green which should actually be brighter when you are a little cold to your hands. Ok to paint it, but it did look a bit uneven after two layers so I have three layers in the pictures.

Yes, I love forest green polishes, so I think this is very very nice, but it certinaly didn't turn out the way it was supposed to. 

Because it went so well predicting the winner for this week, Viktor once again picked up three untested polishes. He is sure he knows what will win and again I say differently!10 kommentarer :

 1. Jättesnyggt lack! Älskar skogsgrönt :)

  SvaraRadera
 2. Det är ett snyggt lack men så tråkigt att skiftningen inte syns. Jag tror att jag röstade på denna men minns faktiskt inte riktigt. Tråkigt att höra om din familj Helena, vet inte vad mer jag ska säga, hemskt att en sån sak kunde hända och att det politiska klimatet i världen ser ut som det gör, både nu och då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är konstigt att man kan ha så mycket känslor för personer man aldrig träffat, men för mig är det väldigt viktigt att berätta vår historia. Det här händer ju gång på gång även om det inte är i samma omfattning.

   Radera
 3. I like the colour but I would have been disappointed in a thermal that doesn't change colour as well :)

  SvaraRadera
 4. Wow--great color and super squishy!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I love the color, but miss the shiftings of the thermo.

   Radera
 5. Beklagar verkligen sorgen och att någon alls ska behöva ha drabbats av detta fruktansvärda. Glöm aldrig någonsin, jag försöker på mitt sätt att hjälpa till att sprida det budskapet.

  Vacker färg, synd på termoegenskaperna men jag gillar ändå den blanka vackra gröna färgen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktigt synd att skiftningarna inte syns.

   Vi får aldrig glömma och för mig är det en självklarhet att berätta för de som vill höra om vår historia som är så full av små omständigheter som hela tiden ändrade utvecklingen och till sist gjorde så att jag kan sitta här och skriva idag.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!