måndag 8 januari 2018

Untried A-Z Challenge: A = Absence from Pretty Serious

Jag hittade en liten utmaning som passar mig utmärkt när jag läste lite bloggar. Lustrous Lacquer håller i Untried A-Z Challenge som går ut på att visa ett av sina otestade lack i bokstavsordning. 2 ggr per månad håller utmaningen igång.

Självklart börjar vi med A och jag hade lite olika lack att välja på, men valde ett av de där lacken som oftast blir stående tills man behöver börja på en ny svart flaska. I mitt fall är det precis vad som hände. Mitt A-England Camelot är slut och jag har hört mycket gott om Pretty Serious Absence som alltså är mitt A lack.

Var allt jag hört sant då? Jo, det går absolut att få det här att täcka på ett lager och formulan var riktigt bra så jag håller nog faktiskt med om att det här är ett riktigt bra svart lack. Snyggt glansigt blir det också även om jag som vanligt har topplack över. Men mitt omdöme är att det här helt klart är ett av de bättre svarta krämlacken jag testat.

I found a little challenge that suits me very well when I was reading some blogs. Lustrous Lacquers Untried A-Z Challenge, which is about displaying your untested polishes in alphabetical order. The challenge runs 2 times a month.

Of course, we start with A and I had some different polishes to choose from, but chose one of those that usually remains untested until you need to start a new black bottle. In my case, it's just what happened. My A-England Camelot is finished and I've heard a lot of nice things about Pretty Serious Absence, which is my letter A polish.

Was everything I heard true then? Yes, it is absolutely possible to get this to cover in one layer and the formula was really good, so I really agree that this is a very good black option. It dries very glossy, even if I as usually have topcoat over in the photos. But my opinion is that this is clearly one of the better black creams that I tested.8 kommentarer :

  1. Alltid bra att få tips om bra svarta lack! Det här har jag inte hört talas om förut, faktiskt.

    SvaraRadera
  2. Bra tips.är med på denna utmaning så länge jag kan:)

    SvaraRadera
  3. I haven't heard about this polish before but am always on the lookout for a great black creme. Looks like it's going on my to try list!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!