söndag 21 januari 2018

Pine Tree

Då var det dags för @glamnailschallenge igen och denna gången är temat pine tree vilket faktiskt är Tall översatt till svenska.

Jag hittade ett mönster på Lina Winter 01 plattan som ser mer ut som tall än gran enligt mig. Basen är Depend 7 Day Follow Your Dreams som jag stämplat med Girly Bits British Racing Green. Saken är den att den här utmaningen har återigen fått mig att göra saker jag inte ofta gör och denna gången gäller det en stamping decal. Jag stämplade med ett annat mönster från samma platta lät det sitta kvar på stämpeln och fyllde i kottarna med OPI:s Inside the Isabelletway. La på överlack, lät torka och sen var dekalen färdig att applicera på nageln.

Visst jag behöver öva lite, men jag är väldigt nöjd ändå :)

So it's time for another @glamnailschallenge and this time the theme is pine tree.

I found a pattern on the Lina Winter 01 plate that looked nice and fitted well to the challenge. The base is Depend 7 Day Follow Your Dreams that I Stamped With Girly Bits British Racing Green. The thing is that this challenge has once again made me do something that I don't often do and this time it's a stamping decal. I stamped with another pattern from the same plate left it on the stamper and filled the cones with OPI's Inside the Isabelletway. I left it to dry on the stamper applied topcoat once again left it to dry completly and then the decal was ready to apply to the nail.

Sure I need to practice a little, but I'm very happy with it anyway :)
4 kommentarer :

  1. Jättesnyggt! Gillar verkligen de skimrande tallkvistarna.

    SvaraRadera
  2. Det blev jättesnyggt tycker jag! Jag är extremt förtjust i stämplingsdekaler, tycker att det är en fantastiskt rolig nail art, så många möjligheter!

    SvaraRadera
  3. Så fint det blev! Jag gillar kottarna :D

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!