torsdag 7 januari 2016

Shaka - Disco Violet

Idag visar jag ett lack från ett för mig nytt märke. Ett märke som jag inte vet mycket om, men jag tror att det är italienskt. Rätta mig gärna om jag har fel, för jag är nyfiken på var det kommer ifrån.

Det här är i alla fall Shaka Disco Violet ett lack som jag tyckte såg betydligt mycket mer lila ut i flaskan än vad det gör på naglarna. I flaskan ser det ut att vara lila med mycket guldskimmer, men jag tycker nästan skimret tog överhanden på naglarna. 

Nu menar jag inte det i någon negativ mening, för det här var en riktig goding ska jag säga. Lacket är något skirt så tre lager behövde jag för täckning. Torktiden var däremot riktigt bra så det orsakade ju inga större problem. På bilderna har jag topplack på också. 

Det här påminner faktiskt lite om Zoya Daul dock är det här mer guldtonat än vad det är. Jag gillar det här bra mycket mer än vad jag förväntat mig. Känns riktigt lyxigt på naglarna. Today I will show you a polish from a brand that is new to me. A brand that I don't know much about, but I think it's Italian. Correct me if I'm wrong, because I'm curious as to where it comes from.

This is Shaka Disco Violet a polish which I thought looked considerably more purple in the bottle than it does on the nails. In the bottle, it looks to be purple with lots of gold shimmer, but I think that the shimmer almost took over and the purple comes in the background on the nails.

I don't mean that in any negative sense becuase this turned out to be a real stunner. A keeper I would say. The polish is a bit sheer so I needed three layers to get it opaque. The drying time, however, was really good so it caused no major problems. In the pictures I have topcoat on too.

This actually reminds me a little about Zoya Daul, however, this is more gold toned than Daul is. I like this a lot more than what I expected. Feels really luxurious on the nails.

9 kommentarer :

 1. It is a very unique polish - so difficult to pinpoint :)

  SvaraRadera
 2. Yup! Shaka is one of my favourite Italian brands! This is an old one, the bottles have a new look and size now.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha! Now I remember seing this brand on your blog :)

   Radera
 3. Underbart snyggt, färgen är ju sååå härlig

  SvaraRadera
 4. wow, that'a color you don't see everyday!! I really like it!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!