söndag 31 januari 2016

The Nail Challenge Collaborative presents: Purple #4

Idag är sista dagen på Januari och jag ger er manikyr nummer 4 i vårt lila tema.

Jag skrev ju förra gången att jag ville göra olika typer av nail art för det här temat och inte bara stamping. Det gick sådär med den intentionen för det här blir nr 3 som är med stamping. Men jag satte i alla fall dit ett litet extra hjärta så det inte blev bara stamping. Jag hade jättemycket bra idéer på vad jag ville göra, men tiden räckte inte riktigt till.

I alla fall så är det Glitter Gal Off Your Rocker som är basen, jag har sen tagit ett mönster frön Überchic 6-01 och stämplat det med El Corazón 07 lilac. Plus då som sagt ett litet hjärta som jag hittade bland mina nail art grejer.

Den här manikyren hade ju passat hur bra som helst på Alla Hjärtans Dag, men nu visar jag den för er idag istället för vilken dag behöver man inte lite kärlek i livet?

Alltså jag är nöjd med den här manikyren, men den är nästan lite för gullig för mig så den lär inte sitta länge på naglarna.Today is the last day of January and I give you manicure number 4 in our purple theme.

I wrote last time that I wanted to do different types of nail art for this theme and not just stamping. Well it didn't go quite as planned with that. Because this is manicure number 3 of 4 that is with stamping. But I did put a heart in it as well. I had a lot great ideas on what I wanted to do, but in the end I didn't have the time for it. 

In all cases I have Glitter Gal Off Your Rocker as the base, The pattern comes from Uberchic 6-01 and is stamped with El Corazón 07 lilac. Plus then as I said a little heart that I found in my nail art stuff.

This manicure would fit just fine on Valentine's Day, but I'm showing it today. Who doesn't need a little extra love all the other days as well?

So I'm happy with this manicure, but it's almost too cute for me so it probably wont stay long on my nails.


12 kommentarer :

 1. Den är verkligen superfin! Men som du hade jag nog inte klarat av den länge. Men på en dejt på alla hjärtans dag...

  SvaraRadera
 2. Oooh, vilken fantastiskt snygg manikyr! Älsar den!

  SvaraRadera
 3. Kanon snyggt och gulligt med hjärtana

  SvaraRadera
 4. I absolutely love it! I might need that plate!! :)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker den blev superfin! Det lite watermarbliga mönstret är verkligen hur fint som helst och jag gillar att du petade dit hjärtan också :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!