torsdag 28 januari 2016

Appeal4 - Little Mermaid

English version under the pictures. 

Tänkte att jag inte bara skulle visa lila lack hela tiden så idag blir det grön/guldigt istället.

Det här är Appeal4 Little Mermaid ett lack som jag trodde skulle vara mer täckande än var det var. Det har en jättefin lite olivgrön färg med mycket guldskimmer i sig. Och i efterhand så har jag läst hos Edgy Polish att det här passar väldigt bra som effektlack över andra lack.

För det är så att jag har tre lager på bilderna och helt ärligt så är det väldigt på gränsen i alla fall i mitt tycke för att vara nog. Torktiden var i alla fall helt ok och att måla med det var jättetrevligt.

Som sagt hade jag läst lite innan så hade jag varit beredd på att det var skirt, nu gjorde inte jag det och helt ärligt så föredrar jag att inte ha alltför förutfattade meningar innan jag testar ett nytt lack. Nu blev det en besvikelse, men färgen den är i alla fall väldigt fin och jag kan tänka mig att det här skulle vara urfint över ett mörkt grönt eller svart lack. 


I thought you should get something else than purple today so instead I picked up a green/gold one. 

This is Appeal4 Little Mermaid a polish that I thought would be more opaque than it was. It has a really nice kind of olive green color with much gold shimmer in it. And in retrospect, I should have read the describtion at Edgy Polish that this could be used on it's own but maybe works better as a topper. 

Because on the pictures I have three layers and topcoat and quite honestly, it's really on the limit on being enough at least in my opinion. The drying time was quite ok and painting with it was really nice.

That said, if I had read a bit before I had been prepared that it was this sheer. Well I didn't and quite honestly, I prefer not to I have to much information before trying a new polish. I want to give it a honest review. This time that was a mistake and I got disappointed, but the color is in any case very nice and I can imagine that this would be gorgeous over a dark green or black polish.

6 kommentarer :

  1. LOL - I see how you feel, but it could be interesting to see it as a topper too...

    SvaraRadera
  2. Jag ÄLSKADE det där. Statyfärgat kallade jag det. Tur att man får tycka olika.

    SvaraRadera
  3. Well, I think this could be more beautiful with a nail art or stamping design.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!