måndag 18 januari 2016

Cupcake Polish - What In Carnation?

English version under the pictures. 

Jag har inte något liknande det här i min samling det är jag helt säker på. Cupcake What In Carnation? är ljust turkost med holo. Jag har absolut turkosa lack i min samling, men inte något annat som är i denna nyansen och till det då också holo.

Det är inte mitt första Cupcake lack och jag har en del andra som står otestade också vilket känns riktigt trevligt för än så har inte märket gjort mig besviket när det gäller att måla med. Två lätta lager som torkade fort som vinden. På bilderna har jag topplack på också.

Som sagt unikt i min samling. Är väl kanske inte jättepepp på färgen en extremt kall och vintrig dag som det är när jag skriver det här, men oj vad fint det här kommer vara i sommar!

 


I don't have anything else like this in my collection of that I am absolutely sure. Cupcake Polish What In Carnation? is bright turquoise with holo. Of course I have other turquoise polishes, but not anything that is in this hue and above that holo.

It's not my first polish from Cupcake and I have some others who are untested, too, which feels really nice for so far this brand has not made me disappointed. It so easy to work with. Two layers that dried fast as the wind is enough. In the pictures I have topcoat on too.

That said unique in my collection. When I'm writing this it's extremly cold outside so I really don't feel like wearing this kind of color, but just imagine how adorable this will be in the summer!

10 kommentarer :

  1. I love this polish - but it's interesting how muted/grey toned yours are - mine is super bright...

    SvaraRadera
  2. Its def a great Summer nail color because its light and relaxing to see. Its a must try indeed.

    SvaraRadera
  3. Det här lacket måste jag titta efter! Det kommer att bli fint till våren och sommaren, det håller jag med om :)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!