onsdag 20 januari 2016

The Nail Challenge Collaborative Presents: Purple #2

English version under the pictures.

Dags för manikyr nummer två i vårt lila tema. Och jag blev väldigt sugen på att göra en leadlight manikyr, men jag är inte helt förtjust i fem naglar med den typen av mönster så jag gjorde en favorit istället. Nämligen accentnagel.

Det jag har använt mig av är: Depend 163, Zoya Purity, mönster från BM XL-108, stämplat med MoYou London Black Night och ifyllt med Essie No Shrinking Violet & Muse, Myself.

Jag vill först och främst skriva lite om Depend 163 som jag till min besvikelse just insåg inte igår i deras permanenta kollektion och alltså inte går att få tag på längre. Min flaska är nästan slut och det här tillhör ett av mina första lila och har en liten speciell plats i mitt hjärta faktiskt. Det är ett rödtonat lila skimmer som täcker på två lager och är riktigt smidigt att måla med. Ett lack som jag som sagt tycker väldigt mycket om.

Sen var det första gången jag använde mig av Essies Watercolor lack, jag har tidigare haft leadlight lack från det där märket som vi inte nämner vid namn längre och helst låtsas som att det aldrig fanns. Ledtråd det börjar på M och slutar på entality... Men dom här var riktigt trevliga att jobba med, så det kanske blir några mer färger därifrån i framtiden.

Jag är väldigt nöjd med min manikyr, tycker det blev lagom mycket mönster och älskar färgerna.Time for manicure number two for this months purple theme. I was very eager to make a leadlight manicure, but I'm not entirely fond of doing that on five nails so I made a favorite type of manicure instead. Namely accent nail.

What I have used is: Depend 163, Zoya Purity, pattern from BM XL-108, stamped with MoYou London Black Night and filled with Essie No Shrinking Violet & Muse, Myself.

I would first like to write a bit about Depend 163 which, to my disappointment I just realize isn't in their permanent collection and therefore isn't available anymore. My bottle is almost empty and this belongs to one of my first purple and have a little special place in my heart actually. It's a reddish purple with a beautiful shimmer that covers in two layers and is really easy to paint with. A polish that I as I said like very, very much.

This was the first time I used Essie Watercolor polishes I have previously had leadlight polishes from that brand that we do not mention by name any longer and pretend like it never existed. Hint, it starts with an M and ends with entality ... But these were really nice to work with, so I might end up getting a few more colors from the collection in the future. 

I'm very happy with my manicure. I think it has just enough pattern and I love the colors.


12 kommentarer :

 1. Den hör manikyren är så snygg! Håller helt med, precis lagom med mönster och färgerna går så bra ihop!

  SvaraRadera
 2. Väldigt tjusigt, blir så imponerad av dina skills!

  SvaraRadera
 3. Aww, THAT accent nail is just amazing, I love this mani!

  SvaraRadera
 4. Jättevackert, älskar accentnageln!
  Jag har en lite mer än halvfull flaska 163 i min samling. Vet inte om det är intressant då den inte är full, men den verkar vara vid god vigör ännu och jag använder den knappt, hade kunnat skicka den till dig om du vill ha den :) Bara att höra av dig i så fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, nu har jag ju så mycket andra lack så jag klarar mig, men det var fint att du tänkte på mig.

   Radera
 5. Åh jäklar vad snyggt, gillart skarpt

  SvaraRadera
 6. it is so pretty and delicate.. and purrrrple! ♥♥♥

  SvaraRadera
 7. Jättesnygg kombination! Påminner om din fina tulpanbukett som du la upp för jättelänge sen :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!