lördag 30 januari 2016

Reader's Choice - Literary Lacquers More Like Fire Than Light

English version under the pictures. 

Jag sitter här och funderar på hur jag ska inleda dagens inlägg. För den här veckan har varit en av de allra värsta i mitt liv. Det här är en nagelblogg som jag då och då skriver lite personligt i och just idag känner jag att jag vill dela med mig lite av mina känslor.

Jag vet dock inte hur, för hur ska man förklara hur man känner inför det faktum att jag aldrig mer kommer få sitta och höra dina helt underbara diskussioner om allt och ingenting. Att aldrig mer få höra ditt skratt eller få ta del av alla dina tankar och funderingar. Att inse att det inte kommer några nya texter som du knåpat ihop så underfundigt. Att aldrig mer få spela Worms eller Monopol och skratta tillsammans.

Att försöka förstå det här känns helt omöjligt. Ändå vet jag att det är så. Att du inte blev mer än 22 år och att du lämnat din familj, dina vänner och bekanta med en sorg och saknad som inte går att beskriva. Du lämnar efter dig ett tomrum som med tiden kommer fyllas av fina minnen, men just nu är det ett svart hål av sorg. Älskade vän, jag hoppas du funnit den frid du så väl var värd.

Om det känns konstigt att gå över till fullkomligt menlösa saker som nagellack efter det där. Ja, men samtidigt är det ju i mångt och mycket nagellack som är ett av mina glädjeämnen i livet och just nu behöver jag det mer än annars så därför blir det ändå lite lackprat också.

Veckans läsarnas val är Literary Lacquers More Like Fire Than Light ett lack som jag såg hos Nailtastic och bara var tvungen att köpa. Och resten tror jag ni vet. Ja, det har stått länge i lådan.

Lite skirt upplevde jag det som, så tre lager har jag på. Torktiden var bra. På bilderna är det topplack också.

Det här är väldigt fint, men jag upplever nog swatcher jag sett som något mer knalliga än vad jag tycker det är. Mitt kan ju möjligen ha bleknat något när det stått i lådan. Nu betyder ju inte det att jag inte tycker om det för det gör jag riktigt mycket ändå.

Veckans tre lack att rösta på är valda med hjälp av random.org
I'm thinking on how I should begin today's post. Because this week has been one of the worst in my life. I know this is a nail blogg but I occasionally write things that are more personal and today is one of those times. 

I don't know how,to write though. Because how do you explain how you feel about the fact that I will never get to sit and hear your absolutely wonderful discussions about everything and nothing again. Never hear your laugh or take part of all your thoughts and musings. To realize that there wont be any new texts that you have written down so well and with so much subliminal meanings in them. We will never again play Worms or Monopoly and laugh together.

Trying to understand this feels quite impossible. Yet I know that it's true. You were not more than 22 years and you left your family, your friends and acquaintances with a sorrow that can't be described. You leave behind a big empty space that over time will be filled with great memories, but right now it's a black hole of sorrow. My beloved friend, I hope you have found the peace in your soul that you so well deserved.

If it feels weird to go over to the perfectly silly things like nail polish after that. Yes, but at the same time it's pretty much nail polish that is one of my joys in life, and right now I need it more than ever, so yes I will give you a short text about todays polish. 

This weeks Readers' Choice is Literary Lacquers More Like Fire Than Light a polish that I saw at Nailtastic and just had to buy. And the rest of the story is the usual one.. Yes, it has been standing a long time in my drawer. 

A bit more sheer than I expexted so I have three layers in the picuters and topcoat. The drying time was good. 

This is very nice, but when I look at swatches on the Internet it seems like they are a bit more bright than mine is. My guess is that my bottle may have faded a bit in the drawer. Well that does not mean that I don't like this because I think this is really nice anyway. 

This weeks three polishes has been chosen with the help of random.org. 

14 kommentarer :

 1. Jag älskar min flaska eftersom jag inte har något holo i en liknande färg sedan tidigare. Älskar när man får tag i nyanser som man inte redan har :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det roligaste med att leta lack tycker jag.

   Radera
 2. Inte vanligt att se orangea holon, det var kul att se!

  SvaraRadera
 3. Jag beklagar verkligen sorgen! Det är hemskt att förlora personer man tycker om! Kramar!

  Lacket är väldigt snyggt i alla fall - och visst får man ägna sig åt ytligheter även om världen har gått sönder lite grann. Just vid sådana tillfällen är det ju desto viktigare att tillåta sig att göra sånt som gör en lite, lite gladare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det går bara inte att förstå att han är borta :(

   Radera
 4. Oh nooo, I am so sorry for your loss, your words touched me deeply.
  I send you a warm virtual hug, it is terrible...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you! He was an amazing person that left us way to early and I will miss him soo much.

   Radera
 5. Det finns sorger som är så stora att man måste skuta undan dom och ta fram lite i taget....... Tur att det finns små glädjeämnen som nagellack <3 Kram
  /Marianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant, ibland måste man fly in i sin lilla egna värld för att orka med verkligheten.

   Radera
 6. .....lacket ser förresten helt fantastiskt ut, älskar orange och älskar holo :-D
  /Marianne

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!