torsdag 21 januari 2016

A-England - Whispering Waves

English version under the pictures. 

Trots att jag har så himla många otestade äldre lack som står i lådan så var jag faktiskt tvungen att måla med mitt allra nyaste lack på en gång. Jag fick nämligen hem A-England Whispering Waves från Edgy Polish och hade jag inte varit så himla trött i Måndags så hade jag målat med det då, nu fick det vänta en hel dag på att bli använt.

Hos den här lackgalningen är det en ära, för ett år är ju faktiskt inte helt ovanligt även för lack som jag verkligen, verkligen velat ha.

I alla fall så följer Whispering Waves gammal fin A-England tradition och är fantastiskt att måla med. Två lager har jag på, men det kanske skulle kunna funka med ett också. På bilderna är det topplack på. Torktiden var mycket bra.

Färgen är en turkos med både holo och en del skimmer skulle jag vilja säga. Eller ska det vara duochrome? Det kanske i så fall ska det skifta i något lite rosa, men det kan jag nog inte tycka att det gör utan det blir mer som ett skimmer, men ett väldigt fint sådant.

Jag tycker det här är grymt fint. Och att A-England tillhör ett av mina favoritmärken är ju ingen större hemlighet.
Even though I have so very many untested older polishes standing waiting to be used I actually had to paint with my newest polish at once. I got A-England Whispering Waves in the mailbox this Monday. I bought it from Edgy Polish and if I had not been so tired that evening I would have painted with it then but I couldn't keep my eyes open so it had to wait an entire day to be used.

In this polishnerds home that is an honor. Because some polishes had been standing over a,year before getting used and it can be those that I just had to have. 

In all cases Whispering Waves follows nice A-England tradition and is great to paint with. I have two layers on, but it could maybe have worked with just one. I have topcoat on in the pictures. The drying time was very good.

The color is turquoise with both holo and some shimmer, I would say. Or should it be duochrome? Perhaps and in that case it's changing towards some pink, but I really don't think it shifts so I still say that it's a bit of a pink shimmer in it. A very nice one. 

I think this is so pretty! And the fact that A-England belongs to one of my favorite brands isn't that much of a secret.

12 kommentarer :

 1. Supertjusigt. A England är dock ett sådant där märke jag gett upp på. Min ambition var att ha ALLA, men det har jag få ge upp, tyvärr.
  Det här måste nog ner i samlingen dock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade också en sån tanke, min insåg mina begränsningar. Den här måste du nog dock ha.

   Radera
 2. It is a color so unique, not really easy to pinpoint I think...

  SvaraRadera
  Svar
  1. It sure isn't and that is why I like it I think.

   Radera
 3. Det ser jättefint ut! Kul när man får nya lack som skriker ens namn:)

  SvaraRadera
 4. Oh my! This is indeed a very lovely teal colored nail polish. I wanna try this out too!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!