måndag 25 januari 2016

Zoya - Monica

English version under the pictures. 

Idag har jag semester och jag hade tänkt att hinna fixa mycket till bloggen, men jag blev först sittande letande nytt ljustält. Nåja, det har ju faktiskt med bloggen att göra det också.

Idag tänkte jag att ni skulle få se ett lite äldre lack från Zoya. Om jag minns rätt så har jag bytt mig till det här, men det kan vara helt fel. I vilket fall som helst så är det Monica jag tänker visa.

Monica är ett mörkare lila krämlack. Jag tänkte först att det nog är rätt likt ett av mina andra favoriter som är OPI Honk If You Love OPI, men jag tror att det här är något lite ljusare i nyansen. I vilket fall som helst så tillhör bägge två den där typen av mörklila krämlack som jag tycker mycket om.

Det här är av Zoya kvalité när den är som allra bäst. Lätt att applicera och kontrollera på nageln och täcker på två lager. Torktiden är ok, på bilderna är det utan topplack så ni ser ju att det är väldigt glansigt och fint i sig självt.

Jag gillar verkligen den här nyansen, trivs som fågeln i skyn med att bära detta på naglarna. Och även om lacket är från 2012 så finns det i Zoyas ordinarie sortiment. Alltså går det fortfarande att få tag på.
 


I have vaccation today and I was going to work a lot with the blog, but I somehow got stuck searching for a better light box than the one I have for quite a bit of time. Well, I guess that's blogrelated as well. 

Today, I thought I would show you a little older polish from Zoya. If I remember correctly I got this through a swap long time ago. But my memory could fail me. In any case, it is Monica I am going to show.

Monica is a darker purple creme polish. At first I thought that it probably is very similar to one of my other favorites OPI Honk If You Love OPI, but I think this is a little lighter in shade. In any case both of them belong to that kind of dark purple creme polish which I like very much.

This is Zoya quality when its best. Easy to apply and control on your nail and it covers in two layers. The drying time is ok. There are no topcoat on in the pictures so you can see that it is very glossy and nice by itself.

I really like this hue and feels happy as a bird in the sky wearing this on the nails. And even if the polish is from 2012 it's in Zoyas core collection so you can still get it. 

5 kommentarer :

 1. Superfint! Gillar att nyansen är lite dammig.

  SvaraRadera
 2. MMMMMMmmmmmmm yummy *wiping away drool* - it is sooo gorgeous!

  SvaraRadera
 3. Så jäkla snyggt, älskar färgen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar verkligen det här väldigt mycket också.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!