lördag 2 januari 2016

My top polishes 2015 part 2

Idag tar vi lista nummer två med favoriter från det gångna året och idag är det olika finishar som listas.

Men först tänkte jag köra lite statistik. Jag har gjort det två år i rad bara för att jag kan.

När jag skrev förra årets lista den 27/12 2014 fanns det 625 lack i min samling så självklart ville jag även i år undersöka hur mycket samlingen hade ökat eller kanske minskat. Eller nej, det lär nog inte hända! Siffrorna ser ut som följande den 28/12 2015 fanns det 718 lack i samlingen. Om man då kollar lite nördig statistik så var det så att jag år 2014 köpte 11,5 lack per månad, men 2015 har jag lagt band på mig och enbart köpt/fått 7,75 per månad. Lite förvånande faktiskt med tanke på att det kom ganska många under min födelsedagsmånad och adventskalender fyllde på rätt rejält.

Det har rensats en del och sålts en del och efter alla reor efter nyår ska jag försöka mig på att inte ha köpstopp, men verkligen hålla ner lackinköpen till min otestat lista krympt.

Men nu till dagens lista! Och som ni vet så är det inte bara lack utgivna under 2015 utan jag har valt från lacken jag har publicerat inlägg om under året.

Today it's time for list number two with favorites from the past year and today it's different finishes listed.

But first I figured I would give you some statistics. I have done it two years in a row just because I can.

When I wrote last year's list, the 27th of December 2014 there were 625 polishes in my collection so of course I wanted to examine how much the collection had increased or maybe even decreased this year. The figures look as follows as at the 28th of December 2015, there were 718 polishes in the collection. If you then check a little nerdy statistics the numbers are as following in 2014 I bought 11.5 polishes per month, but in 2015 I had put a restraining order on me and only purchased / received 7.75 per month. A bit surprising fact considering that there were quite a lot polishes added during my birthday month and the Advent calendar filled up quite dramatically.

I have been pretty good with clearing out polishes and selling some and after all sales after New Year has endedI will try not to buy that many until my untested list dwindled.

But now to today's list! And as you know, it's not just polishes released in 2015, but I have chosen from the polishes I have published posts about during the year.

Kräm/Creme

OPI Romantically Involved

Duo/Multichrome

Parrot Polish Beautiful

Flakie

Nfu Oh 51

Foil/Metallic

Lustré Platinum

Glitter

Purrfect Pawlish Colour Out Of Space

Jelly

China Glaze Looking Bootiful

Holographic

A-England Crown Of Thistles

Neon

Models Own Flip Flop

Glasfleck/Shimmer

OPI A Womans Prague-ative

4 kommentarer :

  1. You've done well, I'm impressed that you've been so good at sticking to your low buy! :)

    SvaraRadera
  2. wow, I admire your restraint, if I only bought 7.75 polishes a month... sheesh... I love 'woman's praque-ative' and 'crown of thistles'!

    SvaraRadera
  3. Väldigt många fina här! Min favorit blev Beautiful från Parrot Polish.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!