lördag 16 augusti 2014

Läsarnas Val / Reader's Choice - Yes Love Neon Glitter G11-1

Jag är inte helt säker på om jag ska säga att det här lacket är rosa eller extremt ljus lila så vi säger väl att det är rosa med klart toning mot lila.

Lacket som röstades fram förra veckan är Yes Love Neon Glitter och jag tror att betäckningen G11-1 ska vara med också. Det här är det första av lacken som jag fick i min födelsedagsgrupp som jag visar swatchat här på bloggen. Det jag tycker är väldigt roligt med att vara med i en sån grupp och även andra bytar grupper är att man ibland får lack som jag förmodligen inte ens funderat på att köpa själv. Det här kan jag nog säga är ett sånt. Men allt som oftast så är det just dom lacken som visar sig vara något som man gillar väldigt mycket.

Det här tillhör absolut den kategorin lack, men jag börjar tro att jag inbillat mig att jag inte gillar rosa lack. Det här är väl barbierosa kan man nog säga med neonglitter i och på något sätt känns det befriande med lite flickaktigt på naglarna. Jag gillar hur färgen liksom smälter ihop med händerna på något sätt.

Det här är också första gången jag provar något från Yes Love och jag måste säga att det var en trevlig lackstund. Tre lager som torkade alldeles i normal takt och ett lager Insta-Dri över.

Jag har återigen använt mig av min mänskliga slumpgenerator dvs. sonen har valt lacken till omröstningen denna veckan också.


I'm not quite sure if I should say that this polish is pink or extremely light purple so let's say that it is pink with clear tones towards purple. 

The polish that you voted for last week is Yes Love Neon Glitter and I think it's also called G11-1. This is the first of the polishes that I got in my birthday group that I show here on the blog. What I think is great fun to be in such a group and the other swap groups is that sometimes you get polishes that I probably wouldn't even thought about buying myself. But all too often, it's just those polishes that turns out to be something that you like very much. 

This belongs to that kind of category, but I'm starting to think I imagined that I don't like pink polish. This is barbie pink, you could say, with neonglitters in it and somehow it feels liberating with a little girly on my nails. I like how the color and hand kind of blend together somehow. 

This is also the first time I try something from Yes Love and I must say it was a nice experience. Three layers  that dried completely at a normal rate and a stock of Insta-Dri over. 

Again, I have used my human random number generator (my son) to choose the polishes you can vote for.

12 kommentarer :

 1. Åh jag tror att du fick det här av mig Helena. Det är ju supersnyggt på dig. Vad härligt det blev med neonhexorna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tror jag också Maja :) Jag gillar verkligen lacket så tack än en gång!

   Radera
 2. Väldigt fint och gulligt lack! Ny bekantskap för mig och det är kul att få lära känna fler märken. Tycker att din mänskliga slumpgenerator gör ett väldigt bra jobb - det är inte alltid rätt att välja bara ett av lacken. :)

  SvaraRadera
 3. Sött, synd att jag inte sett det i butik bara, skulle helt klart fått lov att bo i min samling då, hoppas på att få se 621 nästa vecka. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att det här är köpt i utlandet så om du någonsin befinner dig på Mallis eller något liknande så lär du kanske hitta några.

   Radera
 4. Sött! Röstade på Top Lady för nästa vecka för flaskan såg så gullig ut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har en jättefin flaska och jag har fått det från min finaste jobbarkompis :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!