torsdag 28 augusti 2014

Pink & Black stripes!

Eftersom jag inte hann fixa en helt ny manikyr häromdagen så bestämde jag mig för att göra lite nailart på OPI Girls Love Ponies. Jag plockade fram striping tejp och Rainbow Honey Nyx. Min första tanke var att göra alla naglar likadana, men något fick mig att ändra mig och göra varannan nagel med mer svart och varannan med mer rosa.

I grund och botten så gillar jag den här manikyren. Jag gillar hur mönstret blev. En glad manikyr med färger som jag gillar riktigt mycket. Det jag inte gillar är att det svarta lacket blödde lite väl mycket när jag la på överlacket vilket gör att det ser lite kladdigt ut, men det får jag väl bjuda på.I didn't have time to redo my nails the other day so I decided to make some nailart over OPI Girls Love Ponies. I dug out some striping tape and Rainbow Honey Nyx from the drawer. My first intention was to make all the nails with the same pattern, but somewhere along the way I changed my mind and instead made every second nail with more black and the others with more pink. 

I do like how the patterns turned out. Actually I like the manicure, but what I don't like is that the black got a  bit smeared when I applied the topcoat. I think that makes the manicure look a bit messy which I of course is less happy with. But I guess you will have to try and forget about that. 

20 kommentarer :

 1. Så rolig och snygg manikyr, kul att du valde att göra dem olika tycker jag. :-)

  SvaraRadera
 2. That looks really cool - I love spicing up manis like that :)

  SvaraRadera
 3. Svart och rosa är en favoritkombo. Jag satt på dagis och lade pärlplattor i svart och rosa, så det har suttit i ett tag. :D

  SvaraRadera
 4. Snyggt, gillar både ränder och kombon svart/rosa. Måste låna en dag! =)

  SvaraRadera
 5. That's a cool way to do a striped mani!!

  SvaraRadera
 6. Jag gillar't! Din va ju också randig förresten ;) min känns betydligt mer barnslig ut, din är mer chic och cool :D

  SvaraRadera
 7. yay! for revamped manis! I got mine tody too :)
  and I also hate when my topcoat smears my nail art, argghh!

  SvaraRadera
 8. Så fint det blev! Det är snyggt med svart och rosa :)

  SvaraRadera
 9. Loving the pink and black color combo!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!