onsdag 6 augusti 2014

Grön Onsdag - Pretty & Polished Go With The Pisces Flow

Utskickat för recension

Jag bestämde mig just för att det här lutar mest åt grönt så jag kan vara med på Vacker & Underbara Karins gröna onsdag.

Det här är Pretty & Polished Go With The Pisces Flow ett grön/blått crelly med glitter i blått och grönt även om jag nog tycker att det ser lite guldigt ut när glittren väl är på nageln.

Glittren sjunker lätt till botten av flaskan på det här lacket, men är lätta att skaka upp igen och precis som med många andra så blir det lite fiskande för att få upp dom. I övrigt så var det mycket lättlackat tyckte  jag. När man tittar på det i flaskan så hade i alla fall jag tveksamheter om det skulle kunna täcka på egen hand, men det hade jag inte behövt bekymra mig om. Det här är tre lager och det funkade utmärkt.

Kanske något segt i torktiden, men med Insta-Dri funkar det utmärkt.

I flaskan ser det här inte så kul ut tycker jag, men jag måste säga att jag verkligen gillade färgen när jag väl hade den på naglarna. Ännu en sån där lugn och skön färg. Glittrena är mer som en accessoar som inte är supertydliga, men även det tilltalade mig.

Pretty & Polished hittar man hos Edgy Polish.


Sent out for review

I decided that this leans more towards green than blue just so I could participate in Vacker & Underbara Karin's Green Wednesday. 

This is Pretty & Polished Go With The Flow Pisces Flow a green/blue crelly with glitter in blue and green, although I probably think it looks a bit like gold when the glitters are on the nail.

The glitters easily falls to the bottom of the bottle on this polish, but are easy to shake up again and just like with many other similar polishes you do need to do a little fishing to get them up. Otherwise it was very easy to work with, I thought. When you look at it in the bottle I had my doubts about this being able to cover on it's own, but I didn't had to worry about that. This is three coats and it worked excellent.

Maybe a little slow in the drying time, but with Insta-Dri over the problem was fixed.

I didn't think this look to interesting in the bottle, but I have to say I really liked the color once I had it on my nails. Yet one of those calm and beautiful colors. The glitters is more like an accessory that is not super clear, but it also appealed to me.

Pretty & Polished can be found at Edgy Polish.

13 kommentarer :

 1. Vackert! Jag är svag för såna här nyanser. Mycket snyggare på naglarna än i flaskan. Gillar de milda glittren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I flaskan ser det ju inte mycket ut, men jag håller med dig. Jag tycker mycket om dom här typen av lack.

   Radera
 2. Svar
  1. Det är ett attans så trevligt lack faktiskt.

   Radera
 3. Fint, lite grådaskigt(?) kanske men fint. :)

  SvaraRadera
 4. Härlig nyans, älskar den där tealnyansen.

  SvaraRadera
 5. Himla snyggt! Jag blir köpsugen direkt :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!