söndag 10 augusti 2014

Nailart Sunday - Margaritaville Flowers

Sista semesterdagen är här och jag har sällan haft sån ångest över att behöva sätta klockan och gå och jobba imorgon. Nåja, jag vet ju att jag egentligen tycker det är rätt skönt sen när vardagsrutinerna är tillbaka igen.

Idag är det Nailart Sunday och jag tänkte visa er samma lack som jag visade igår, Liquid Sky Lacquer Margaritaville,  men med lite stamping ovanpå. Jag fick för ett tag sedan hem Pueen Encore plattorna och nu var det äntligen dags att testa. Mönstret hittade jag på SE02A och det svarta lacket är från Mundo De Unas.

Jag blev väldigt nöjd med resultatet även om jag fick testa mig fram en del för att hitta en stämpel som ville plocka upp ordentligt från den plattan.The last day of my summer vacation is here and I have rarely had such a anxiety about having to put on the alarmclock tonight and go to work tomorrow. Oh well, I know I really think it's quite nice when the daily routines are back again. 

It's Nailart Sunday today and I will show you the same polish as I showed yesterday, Liquid Sky Lacquer Margaritaville, but with a little stamping on top. I while ago I got the Pueen Encore plates and now it was finally time to test. I found the pattern on SE02A and the black lacquer is from Mundo De Unas. 

I was very pleased with the result even though it took a bit of testing to find a stamper that worked well on those plates.

12 kommentarer :

 1. What beautiful manicure. I love the model :)

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Gillar särskilt den andra bilden när man ser gradienten i bakgrunden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var riktigt snyggt när man hade lite kallare tippar :)

   Radera
 3. Håller med Zara, andra bilden där gradienten är tydlig är "to die for":)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den blev riktigt bra och jag var nöjd med hela manikyren.

   Radera
 4. Otroligt snyggt! Och som sagts innan, sista bilden är galet snygg

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!