lördag 2 augusti 2014

Läsarnas Val / Reader's Choice - ILNP Birefringence

Nu är sonen nöjd för inte var det en jämn omröstning till denna veckas läsarnas val och det var inte heller hans mening när han valde ut lacken. För han hittade ett som han faktiskt tyckte var fint och såg till så det var mindre intressanta lack som det tävlade mot. Rackarunge, denna veckan fick han också välja med löfte att inte iscensätta det hela.

Nåväl visst är det ett otroligt vackert lack som vann. ILNP Birefringence är allt man kan önska sig från ett multikromt lack. Det är väldigt tydliga skiftningar mellan brunrosa, lila och blått. Jag kan absolut inte säga något annat än att färgen är fantastiskt.

Men, jag är inte speciellt imponerad av formulan. Jag tyckte det betedde sig som ett holosjukt lack faktiskt på första lagret. Så där kul. Det är heller inte ett lack som täcker helt på två lager utan tre kände jag var nödvändigt.

Så vad tycker jag då. Jo, som sagt jag tycker mycket om färgen, men är helt ärligt lite trött på den här kombon. Är det värt att äga. Jo, det är det, men jag skulle kanske inte säga att jag skulle sakna det om jag inte hade det.

Som sagt vågade jag låta sonen välja lack denna veckan igen. Fast nu blir det nog lite jämnare omröstning misstänker jag.

  


Well my son is happy now for last weeks vote wasn't least exiting and that was not his intention when he picked out the polishes. For he found one that he actually thought was nice and made ​​sure it was less interesting polishes it was competing against. He is a little scallywag. Despite that I still did let him choose for this weeks vote but he promised not to orchestrate it. 

Well of course it is an incredibly beautiful polish that won. ILNP Birefringence is everything you could want from a multichrome polish. It has very clear shifts between brownish pink, purple and blue. I absolutely can not say anything other than that the color is amazing. 

But, I'm not particularly impressed with the formula. I thought it behaved like a holosick polish at the first layer. Not so fun. I also didn't think it was covering as fast as I had imagined. I needed three coats for full coverage. 

So what do I think then. Well, as I said I really like the color, but is honestly a little tired of this combo. Is it worth owning. It sure is, but I don't think I would miss it that much if I didn't have it.  

That said, I dared to let my son choose polishes this week again. Though now it's probably a bit more even vote I suspect.

14 kommentarer :

 1. Jag är helt med dig. Det är fin.... men.... ja.... Det impar nog mer på folk utanför vår nördiga lilla värld ;-)

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Ja, det är mycket fint, men det tog mig inte med storm.

   Radera
 3. I love it - and I love the fact that this soon is heading my way in swap even more LOL

  SvaraRadera
  Svar
  1. So I guess we will see it in a haul post soon then :)

   Radera
 4. Åh wow, vilka härliga skiftningar i det. Jag bara äääälskar kort 2 och 4, där man ser de härliga färgskiftningarna. :-) Underbart lack.
  Det var inget lätt val denna lördag, vill ju se alla tre, men fick bestämma mig för ett då till slut...;-)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det är fantastiskt vackert! Kommer dock inte ihåg hur jag upplevde formulan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det vackert, men jag vet inte riktigt varför jag inte tokälskar detta.

   Radera
 6. Jag tycker det ser vrålsnyggt ut!!! Men tråkig formula skulle man ju såklart klara sej bra utan

  SvaraRadera
 7. Tycker det ser jättevackert ut! Synd på formulan bara.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!