måndag 25 augusti 2014

China Glaze - Jolly Holly

Vad sägs om ett Jullack?

Jo, för China Glaze Jolly Holly kom ut med China Glaze julkollektion 2010, men för min del så funkar det här lika bra året om. Ett vackert mörkgrönt skimmer. En färg som tilltalar mig väldigt mycket, men trots det så har det stått otestat ganska länge.

För mig känns det som att China Glaze har skiftat ganska mycket i kvalité vad det gäller lacken sista året, men det här är ju som sagt från en tidigare kollektion och formulan är väldigt trevlig.

Jag har två lager på som hade bra torktid. Ett lager med Digital Flash över det hela också. Något som slog mig när jag målade med det här är att det skulle kunna vara väldigt likt ett annat av mina favoritlack nämligen Barielle Date Night. Jämförelse kommer.How about a Christmas Polish? 

Well, China Glaze Jolly Holly came out with China Glaze Christmas collection in 2010, but in my mind this works very well all year round. A beautiful dark green shimmer. A color that very much appeals to me, but that didn't help because it has been standing unused a long time. 

To me it feels like China Glaze has shifted quite a bit in quality of their polishes. At least in the last years collections, but this is from a previous collection and the formula is very nice. 

I have two layers of which had good drying time. A stock with Digital Flash all over it too. Something that struck me when I painted with this is that it could be very similar to another of my favorite polishes namely Barielle Date Night. Comparison will come.


20 kommentarer :

 1. Grönt är skönt och detta lack är en riktig skönhet. :-)

  SvaraRadera
 2. Otroligt vackert skimmer! Grönt skimmer är underbart! Jag kommer ihåg när Nubar Greener kom, det var det första gröna skimret jag lyckades få tag i och jag var så lycklig!

  SvaraRadera
 3. One of the really gorgeous green polishes - I love mine too!

  SvaraRadera
 4. En sån grönfärg som jag också verkligen gillar, året om! :D

  SvaraRadera
 5. Tänker du tjuvstarta med julen redan? :) Väldigt fin grön, lite åt buteljhållet fast ändå inte. Ser fram emot din jämförelse. Har bara ett Barielle-lack (Elle's Spell) men det kommer att bli flera så småningom.

  SvaraRadera
 6. What a great green, I like the shine and shimmer a lot.

  SvaraRadera
 7. Jag älskar detta lack, var nog det första China Glaze lacket jag köpte, på Kicks rea i typ mars :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror jag bytte till mig en flaska bytte bort den, ångrade mig och bytte till mig en igen!

   Radera
 8. Oj, är det redan fyra år sen Jolly Holly släpptes? Tiden går verkligen fort! Det är i alla fall ett underbart vackert grönt lack. Nu längtar jag ihjäl mig efter julkollektionerna, de brukar vara de bästa. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tiden går rasandes fort. Och jag håller med. Julkollektionerna brukar innehålla många juveler.

   Radera
 9. Det här är så snyggt! Inväntar lite mera höstmood, sen får det nog åka på mina naglar också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag behöver inget höstmood för det här. Det är ett all over the year mood lack!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!