onsdag 13 augusti 2014

Pipe Dream Polish - V.I.P Pass

Dags för nästa lack från Pipe Dream Polish. Det här är V.I.P Pass och det första jag vill säga är att det här var mycket trevligare formula på. Jag hade inga problem alls med applikationen av det här.

Det andra jag vill säga är att jag älskar det här lacket. Jo, färgen är magenta med lilaaktigt skimmer i. Faktiskt helt suverän. Skimmret är inte riktigt så framträdande på nageln som på mina bilder, men det finns där. Jo, jag tror att jag har kommit in i en liten magentafas just nu.

Jag har två lager av V.I.P pass och ett lager Insta-Dri över det.
Time for another polish from Pipe Dream Polish. This is V.I.P Pass and the first thing I want to say about it is that the formula was so much better on this than on High Roller. I had no problems at all with the appliction. 

The second thing I want to say about it is that I love this color. It's magenta with purpleish shimmer in it. Completly amazing in my opinion. The shimmer dosen't show as well in reality as on my pictures, but it's there and it makes the polish stand out. Yep, I do think that I have run in to a magenta fase in my life.

I have two layers of V.I.P Pass and one with Insta-Dri over. 

17 kommentarer :

 1. Riktigt tjusigt, vilken smickrande färg! Påminner om Essies DJ Play that Song som jag älskar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du nog helt rätt i att det påminner om :)

   Radera
 2. Jag är lite nyfiken på överlacket du skriver om:)
  Sen måste jag säga att dagens naglar är urtjusiga och jag är ju inte ens så förtjust i lila!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Insta-Dri är från Sally Hansen och jag kan varm rekommendera det. Håller väldigt bra måste jag säga.

   Radera
 3. Åhhh sååå fin lila. :-) Me like...;-)

  SvaraRadera
 4. wow, this color is so so beautiful!!!!

  SvaraRadera
 5. Fasiken vad snyggt, jag vill också ha detta!

  SvaraRadera
 6. Jag bär detta nu och det är SÅ snyggt!! Jag har också en magenta period den här sommaren :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man blir glad av magentanaglar och det här lacket är helt underbart.

   Radera
 7. Åh det här blev jag kär i, galet snyggt ju

  SvaraRadera
 8. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and
  wished to say that I've truly enjoyed surfing around your blog posts.

  After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!