måndag 4 augusti 2014

China Glaze - Skate Night

En av de bästa kollektionerna China Glaze någonsin gjort är Retro Diva från 2009. Den innehåller klassiker som Stella, Short & Sassy, Stroll, Thunderbird och så den jag tänkte visa er idag Skate Night.

Skate Night är ett mörkt magentafärgat skimmerlack, nästan lite svärtat, som jag tror egentligen är rätt trevligt att lacka med, men mitt hade tjocknat lite, men efter lite thinner så blev det hur bra som helst. Det täcker på två lager och torkar fort. Alltså China Glaze när det är som allra bäst. Snyggt, lättmålat och snabbtorkat. Lacket i sig är rätt glansigt, men jag har ett lager med Insta-Dri på bilderna.

Det här är dessutom en färg som jag tycker är riktigt snygg. En klassisk färg som jag i alla fall känner mig snygg i.

Har ni någon favorit från Retro Diva kollektionen?
 
One of the best collections China Glaze has ever made is Retro Diva from 2009. It has classic polishes as Stella, Short & Sassy, Stroll, Thunderbird and the one I will show you today in it. This is Skate Night. 

Skate Night is a dark magenta colored shimmer, almost a bit blackened,  that I belive is usually a very nice polish to work with but mine had gotten a bit thick. After som thinner it was smooth to work with again. Two layers is enough for coverage and it dries fast. So this is China Glaze at it's best. Good looking color, easy to paint with and fast drying. Could it get any better? The polish is glossy but on the pictures I have a layer of Insta-Dri over it. 

This is also a color that I feel is so nice. A classic color that I somehow feel pretty in. I think it makes me more feminin in a way. 

Do you have a favorite from the Retro Diva collection?

18 kommentarer :

 1. Snyggt, men å andra sidan det blir ju sällan fel med China Glaze :o) Xx

  Makeup by Candlelight

  SvaraRadera
  Svar
  1. I alla fall inte med deras äldre kollektioner!

   Radera
 2. It's gorgeous - I have Stroll for this collection!

  SvaraRadera
 3. Åh härliga Skate Night! Det är faktist det första China Glaze-lacket jag provade (tillsammans med Short & Sassy). Älskar båda två, och har sedan köpt på mig Stella med som jag också håller kär :)

  SvaraRadera
 4. Åh, Skate Night är så himla vacker. :)

  SvaraRadera
 5. It looks great! I *think* I have this one somewhere, but I'm not sure... But I have a few from Retro diva collex and I love them all!

  SvaraRadera
 6. Åh, gudars så snyggt! Magenta är en favvofärg! 😍

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en tendens att glömma bort hur snyggt magenta är mellan varven :)

   Radera
 7. Äger inget ur den kollektionen men vet att jag såg swatches hos Scrangie när jag började med nagellack och skrev upp massor som jag ville ha. Hoppas NS har kvar så kan jag beställa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror jag nog dom har. Eller går dom att hitta på Ebay.

   Radera
 8. Love it! I super like the color and the gloss. I find it classy and elegant on nails. A must try!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!