tisdag 4 juni 2013

Max Factor - Fantasy Fire

Idag ska jag visa er ett av de mest hypade lacken inom lackvärlden. I alla fall just nu. En av anledningarna är att det endast verkar gå att köpa i England och ebay, men alltså inte i vilken butik som helst.

Lacket jag pratar om är alltså Max Factor Fantasy Fire.

Kan det då leva upp till sitt rykte? Ja och nej. Jag har valt att lägga det över lacket jag visade igår Depend 352 och visst är det otroligt vackert och otroligt svårt att verkligen visa hur fint det är på foton, men samtidigt så kan jag inte låta bli att känna mig lite lurad. Kan det månne bero på att man just hört så otroligt mycket om det här eller?

Nu ska ni för den saken skull inte tro att jag inte tycker om det för det gör jag i massor, men jag fick inte den där super wow upplevelsen som jag hade velat ha. Jag gillar djupet i lacken och glöden som det framkallar.

Ni som har det här lacket, vilka färger har ni lagt det över? För det är ju så att det här är inte tänkt som annat än layering.

Jag har förresten två lager över 352.

Mycket bilder idag :)










Today I'll show you one of the most hyped polishes in our community right now. Well anyway right now. One of the reasons is that it only sells in the UK and on ebay, but not in shops in other countries.

I am talking about Max Factor Fantasy Fire

So can it live up to its reputation? Yes and no. I have chosen to put it over the polish I showed yesterday Depend 352 and of course it is incredibly beautiful and incredibly difficult to really show how nice it is on photos, but I can't help but feel a little cheated. Could it possible be because I've heard so much about this, or?

Please don't think that I don't like it just because of what I wrote. Because I do a lot, but I didn't get that super wow experience I had wanted. I like the depth in the paint and the glow in it.

Those of you who have this polish, what colors have you put it over? For the fact is that this is not meant tos anything other than layering.

Anyhow, I have two layers of Fantasy Fire over 352.

Lots of pictures today :)

35 kommentarer :

 1. Svart, mörkblått, lila, ljusblått... Bäst över CG Fancy pants, eller svart. Över svart blir det rödgrönbronsskimrande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fancy Pants eller svart. Tja får nog testa.

   Radera
 2. alltså jag vet inte, visst är det ett snyggt lack men jag känner inget behov alls av att ha det. Kan hajpen komma från att det är ett Max Factor lack möjligen? Jag tänker att Max Factor är mer känt och inte så svåråtkomligt som många andra hajpade lack eller kollektioner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske, men jag blir ju oftast beskviken på superhajpade lack. Så det här är väl inget undantag.

   Radera
 3. I love wearing FF by itself... It takes four coats but it is worth it, so deep and glowy and gorgeous :) I've only layered it over a royal blue jelly but it's gorgeous over that, too. One of my favorite polishes of all time. Love your photos :) I need to wear it again.

  SvaraRadera
  Svar
  1. And I need to try it over a different base color.

   Radera
 4. Över svart är klar favorit, men måste ta o se hur det blir över ett rött krämlack oxå ;)

  SvaraRadera
 5. Jag känner mig inte alls attraherad av det här lacket. Visst,det ÄR fint. Men inte SÅ fint som alla vill få det till. Hypen är i likhet med Peridot,fast Peridot förstår jag.
  Eller iallafall när man kollar bilder och flaskan. Fick det i julklapp men inte vågat använda än ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Peridot kan jag absolut förstå, men det här är nog lite överhypat.

   Radera
 6. Jag sitter med FF ovanpå Splish Splash just nu och det är något av det snyggaste jag haft på naglarna någonsin. Det är också det nagellack som min sambo uppmärksammat mest :)
  Med andra ord - jag gillar't!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Splish Splash har jag ju också. Får skriva upp det på att testa över listan :)

   Radera
 7. Jag la FF och Ringer över svart och lila och det blev skitsnyggt! Det här var också läckert, men jag tycker nog svart och lila är snyggast. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då litar jag på ditt omdöme och testar över lila också.

   Radera
 8. Jag älskar Fantasy Fire. Jag tycker det är riktigt snyggt över blått, mörklila (OPI Every Month Is Oktoberfest) och svart. Även fint över fuchsia. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fint är det, men jag hade nog för höga förväntningar.

   Radera
 9. I love my Fantasy Fire - it's such a great polish over a lot of other colors!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's a nice layering polish, but I'm not impressed.

   Radera
 10. Det ser ju väldigt vackert ut på alla bilder, men jag har ännu inte kommit mig för att testa min flaska faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Testa, för jag är nyfiken på vad du kommer tycka!

   Radera
 11. Oj... Det är ju jättelänge sedan jag använde mitt. Förra året, typ. Men jag har väl haft det över blått och lila. Svart? Jag är inte så jättetagen av den här typen av lack, det finns ju en uppsjö liknande och jag har frankat liknande med pigment, men jag fångades så klart av hypen jag med och fick två flaskor. Inte planerade flaskor, men ändå. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer nog inte jaga efter några back-up flaskor precis, men visst jag behåller nog den jag har.

   Radera
 12. Nej, med risk att bli hängd så är jag en av de få som inte alls är sugen på detta. Visst fint men inget mer för mig iaf...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du blir absolut inte hängd jag är ju inte heller helsåld på det här.

   Radera
 13. Du har verkligen fått till fina bilder på det här,...men tyvärr så faller jag inte riktig än för det! Har flera andra lack i mina lådor som jag gillar mer :-D

  SvaraRadera
 14. Tråkigt när något blir så hypat, och så blir man besviken... Jag är faktiskt inte speciellt sugen på det här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men gillar dina bilder, och kombon, skulle såklart inte tacka nej om någon erbjöd mig det :)

   Radera
  2. Visst är det synd när det blir så här. Det är som alla sönderspelade låtar på radion som man gillade från början.

   Radera
 15. I love this - but it's no wonder, since I adore shimmers! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I really like shimmers too, but I'm not fond of layering polishes.

   Radera
 16. Jag köpte två flaskor när jag var i London senast, löjligt billiga där när man ser vad de går för här i Sverige, men jag har inte provat de ännu. Inte ens packat upp de faktiskt... :/ Dumma mig! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, dumma dig ;) Vill ju se bilder hos dig på det här!

   Radera
 17. Aaaah, I could look all day at your swatches!!! I also usually layer mine over blue. I love this polish!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!