söndag 24 november 2013

Nailart Sunday - Svart & Vitt / Black & White

Solen skiner och jag ska bara fixa sista i huset innan jag ska försöka ha lite swatchmaraton idag. Måste skicka iväg favoritkameran på rengöring och vill gärna ha lite bilder innan jag får använda min andra kamera till bloggningen.

Idag har Angelica valt Svart/Vitt som tema åt oss. Jösses vad det bubblade upp idéer i mitt huvud med det här temat. Till slut valde jag att lägga en vit bas med hjälp av Zoya Purity och sen stämpla svarta stjärnor med Kleancolor Metallic Black över detta.

Stjärnorna hittade jag på en Mash platta med nr 49. För övrigt väntar jag hem nya plattor från Mash, man kan liksom inte få för många stämpelplattor.

Jag var riktigt nöjd med hur det här blev, tyvärr så smetade mitt lager av Poshé ut stjärnorna lite, men det är sånt som händer. Fick en hel del positiva kommentarer om dom här naglarna.


The sun is shining and I'm just going to fix the last of the housecleaning before I'll try to have a little swatch marathon today. I have to send my favorite camera for a check & clean and would love to have some pictures that I can use for the blog before I do that.

Today Angelica chose Black / White theme for us. I got so many ideas in my head this time. In the end, I chose to put a white base using Zoya Purity and then stamp the black stars with Kleancolor Metallic Black over that.

I found the stars on Mash plate no 49. I'm actually waiting home new plates from Mash, you just can't ge3t to many stamping plates!

I was really pleased with how this turned out, unfortunately, It smudged a bit when I applied the layer of Poshé over, but that's the way it is. Those things happens sometimes. Got a lot of positive comments about these nails.

36 kommentarer :

 1. That looks really cool. I love star manis like this one :)

  SvaraRadera
 2. Oh, gillade de här riktigt skarpt. Enda var väl just att det blev lite utsmetat av överlacket, men det störde ju inte för mycket - men alltid lika tråkigt när det händer, framför allt när man är snornöjd innan..
  Jag måste börja stämpla känner jag.. Det var kul när jag testade men sedan kom jag liksom aldrig riktigt loss..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man blir lite tjurig för att man inte gick och fotade innan man la på topplacket!

   Radera
 3. Det här fick du verkligen till snyggt!

  SvaraRadera
 4. I like it a lot - in person I bet the smudging weren't very easy to see anyhow...

  SvaraRadera
  Svar
  1. That is so true, it didn't show half as much in real life!

   Radera
 5. Verkligen snyggt! Tror inte att jag kommer att vara med idag men om jag får tid över så kanske. Roligt tema som man kan variera mycket. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen, visst är det! Jag hade hur mycket idéer som helst, men tyvärr inte hur mycket tid som helst.

   Radera
 6. Det här gillar jag, svart och vitt är så klassiskt och snyggt. Tufft med de svarta stjärnorna mot det vita. :-)

  SvaraRadera
 7. Superfint! Väldigt grafiskt och snyggt. Köper du Mash-plattor direkt via deras hemsida? När jag var sugen på dem vill jag minnas att den inte ville skicka till Sverige, trots att jag frågade snällt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köper dom direkt från deras sida och nu är det inga problem med att få dom skickade till Sverige. Kommer upp som alternativ vid beställningen.

   Radera
 8. Blev jättefint! Förstår att du fick kommentarer på denna. Tycker inte "smetningen" syns speciellt mycket ändå, man ska veta om det tror jag. Vet någon gång för länge sen så har jag gjort något också har det bara blivit ränder av allting, ungefär som om man dragit aceton över motiven..då är det ju sjukt illa. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad tjurig man blir när sånt händer. Så himla tråkigt, det här är ju som sagt mest för att man vet om det.

   Radera
 9. Vad roligt med stjärnor, himla tjusigt det där :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkte att det kanske inte skulle bli så många som stämplade så jag körde på det här.

   Radera
 10. Snyggt! Jag har aldrig förstått hur man stämplar.. Men du har helt klart gjort mig nyfiken :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du borde prova. Det är riktigt kul och det finns ju så sjukt mycket möjligheter med det.

   Radera
 11. Jättesnyggt! Stilrent och enkelt - jag gillar det!

  SvaraRadera
 12. Riktigt snyggt, blev sugen på att stämpla lite nu :)

  SvaraRadera
 13. Tänker genast på presentpapper när jag ser dina naglar:) Hade inte haft något emot att ge bort ett paket inslaget i detta fina pappret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade nog också gillat sånt här presentpapper. Något får mig att tänka IKEA, dom brukar ha den här typen av papper.

   Radera
 14. Galet snyggt! Jag älskar stjärnor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är på något sätt alltid rätt med stjärnor tycker jag.

   Radera
 15. Det blev fantastiskt snyggt! Nu måste jag fråga, vart skickar du din kamera på rengöring? Jag skulle vilja göra det med min nämligen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag köpte kameran ingick det check & clean så jag har skickat in den till Nikons egen service.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!