fredag 16 maj 2014

United In Grey!Jag insåg kanske något sent att Maj månad även är det grå bandets månad. Jag visste faktiskt inte att det fanns ett grått band tills väldigt nyligen, men det står alltså för Hjärncancer, Hjärtumörer. För mig är det här ett väldigt viktigt ämne och därför bestämde jag mig för att jag ville göra något slags tema på bloggen kring detta.

Min tanke är att köra detta 27-31 Maj och det är fritt att delta hur många gånger man vill. Alltså är det inte ett tema man måste köra varje dag.

Jag skulle verkligen uppskatta om vi är många som deltar och har skapat en speciell Facebook grupp för ändamålet där man hittar koder och symboler och liknande.

Gruppen hittar du här: www.facebook.com/groups/703773993017224/

I realized a bit late that May is the Grey Ribbon month. The Grey Ribbon stands among other things for Brain Cancer awareness or Brain Tumor awareness. This is a subject that is very important for me so I decided that I wanted to do some kind of theme around it. 

I came up with United In Grey a theme that will run through 27-31th of May. My intention is to show Grey manicures either one of the days or all of the days or as many as I will have time for. 

I would love if you would join me in this and I have created a special group on Facebook were you can get all the information and codes that you will need. 

Feel free to join me on this important cause.

www.facebook.com/groups/703773993017224/

11 kommentarer :

 1. Bra initiativ! Jag är förmodligen på. :)

  SvaraRadera
 2. Kommer hänga på ngn av dagarna!!

  SvaraRadera
 3. Har inte heller hört talas om det går bandet innan men det här känns som nått jag jättegärna är med på. Är lite osäker på om jag har nått grått lack men silver borde väl fungera också?

  Tyvärr har jag inte facebook men jag kanske kan mail när det börjar dra ihop sig och få koden för rätt dag i mail i stället?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att det går att lösa via mail :) Nu hittade jag ingen mailadress till dig, men jag vet ju var jag hittar din blogg ;)

   Radera
  2. Nej, jag har nog aldrig skrivit ut min mailadress på bloggen men jag har ju din via dina kommentarer hos mig.

   Radera
 4. Jag ska försöka vara med varje dag även om det bara blir mes min Instagrambild:)

  SvaraRadera
 5. Lärt mej nåt nytt! Hade ingen aning om det gråa bandet

  SvaraRadera
 6. Lärt mej nåt nytt! Hade ingen aning om det gråa bandet

  SvaraRadera
 7. Bra initiativ Helena! Kan vi bidra på detta sätt till att ge uppmärksamhet till ämnet så är jag definitivt med.

  SvaraRadera
 8. Bra initiativ! Jag ska försöka vara med, men har en hel del på jobbet just nu, så jag är inte säker på att jag hinner blogga så mycket.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!