tisdag 20 maj 2014

Pahlish - Singing In The Garden

Jag fortsätter att försöka ta mig igenom min otestat hög. Men, för att ta mig igenom hela den så behöver jag ca 140 dagar på mig....

Det här är i alla fall Pahlish Singing In The Garden ett ljusgrönt lite dovt lack med grönt microglitter i sig. Jag har inte så många lack från Pahlish, men dom jag har testat har alla varit väldigt trevliga att lacka med, så även detta. Glittret följer med upp ur flaskan utan minsta problem och sprider sig snällt på nageln.

Jag har tre lager för täckning och torktiden, den var bra. Över det hela har jag Digital Flash.

Det här är ett mycket trevligt lack tycker jag. Ännu ett sånt där som jag trivs i därför att det är glittrigt, men inte så att det blir som en discokula på naglarna. Även om det också är kul ibland. Det här är mer vardagsglitter liksom. Färgen är dessutom i en ton som jag trivs väldigt bra i.


I keep trying to get through my untested pile. But, to take me through them all I should need about 140 days or so .... 

This, anyway, is Pahlish Singing In The Garden a pale green maybe even a bit dull green polish with green micro glitter in it. I don't have as many polishes from Pahlish, but the ones I've tested have all been very nice to paint with, so even this. The glitter follows the brush up from the bottle with absolutely no problems and spreads nicely on the nail. 

I have three layers for coverage and the drying time, it was good. And over it all, I have Digital Flash. 

This is a very nice polish, I think. Yet one of those that I feel comfortable in because it's sparkly, but not so that it makes you feel like you're wearing a disco ball on your nails. Although that is also is fun sometimes. This is more like an everyday sparkles. The color is in a green tone that I really feel comfortable in.

5 kommentarer :

  1. Glittret är jättefint, men det är något i basfärgen som inte riktigt tilltalar mig tyvärr.

    SvaraRadera
  2. Väldigt läckert! Det där skulle jag också trivas i!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!