onsdag 7 maj 2014

The Neverending Pile Challenge - Holo FNUG FantasticaDagens tema i The Neverending Pile Challenge är holo och det temat kan jag kombinera med att använda lacken som jag fått i present.

Hade det varit så att jag köpt det här själv hade FNUG Fantastica även kunnat gå in under temat Måste ha, men har aldrig använt det. Det florerade ganska mycket FNUG inlägg runt om på bloggarna för sisådär ett år sedan och det med rätta för lacken har en helt fantastiskt holoeffekt.

Jag vet att dom är lite knepiga att applicera så jag bottnade med Aqua Base och då var det absolut inga problem att få det fint. Två lager med supersnabbtorktid och så Digital Flash över.

Faktum är att jag tror att jag skulle kunna kvala in till Karins gröna onsdag också för det här är faktiskt grönt även om det är väldigt väldigt ljust i färgen. Det här är väldigt vackert och som sagt effekten i det är ju makalös. Jag gillar det riktigt mycket även om det kan se lite tråkigt ut när man sitter i skuggan, men jag förlåter det för detta.
Today's theme in The Neverending Pile Challenge is holo and that theme is one that I can combine with using the polishes I got in the birthday group.

If I had bought this myself I also could have fit FNUG Fantastica into an earlier theme called Had to have it, still haven't worn it. There were a lot of post about FNUG holos about a year ago and rightly so for these polishes are truly amazing.

I know they are a little tricky to apply so I started with Aqua Base and then it was absolutely no problem to get it nicely. Two layers with super fast drying time and Digital Flash over.

In fact, I think I would be able to qualify for Karin's Green Wednesday also because this is actually green, even if it is very very bright in color. This is very nice and as I said the effect in it is amazing. I like it quite a lot even though it may look a little bland when sitting in the shade, but I forgive it for that.

20 kommentarer :

 1. Ja de kan sina holos, FNUG! Verkligen snyggt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju bara ett, men det här är riktigt bra.

   Radera
 2. WOW, what a great holo effect - I wonder shy I never came around to buying any of them..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aren't they Danish as well? You should get some.

   Radera
 3. Otrolig holoeffekt på denna...:-)

  SvaraRadera
 4. Superfint! Måste min flaska, kan inte fatta att jag bara hunnit testa ett av mina FNUG-holos så här långt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det sjukt att man har så många fina som bara står och väntar.

   Radera
 5. Wow så snyggt! FNUG-lacken är verkligen underbart holografiska. Digital Flash, är det nya favoriten av topplack? Jag är ständigt på jakt efter nya topplack att testa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, det har absolut blivit en favorit bland topplacken. Nu tog min flaska slut, men dom finns hos Edgy Polish till vettigt pris. Mycket bra tycker jag. Bra glans, har inte upplevt att det krympt lacken och bra hållbarhet. Den ända nackdelen jag har kommit på att det har lite Seche sjuka och tjocknar i flaskan framåt slutet.

   Radera
 6. FNUGs hololack är verkligen magiska, måste använda mina igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag funderar på om jag inte skulle behöva några till.

   Radera
 7. You ⅾiscover a many things make mⲟnry homᥱ ɑt
  ɑ геɑѕοnaЬlʏ cјeаρ гаtе in lосal үarгɗ ѕɑⅼе ɑnd ѵaгiety stօгes.
  Ιf tҺᥱ іtеms dо
  not haνе ɑny maјߋr Ԁеfᥱϲt, һοweνег гᥱрaіг tҺem if rеգuігᥱⅾ,
  and and ѕеⅼⅼіng tɦem оn eΒɑү tо fіnd ɑ ρгօfit.


  Ⲥhеcκ οut mʏ ѡеbρaǥе: ข้อมูลส่วนตัว

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!